888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Team Betsson utökas

Team Betsson utökas 0001

Team Betsson, med spelarna William Thorson och Johnny Lodden får nu ytterligare en medlem i laget. En spelare som verkligen gjort sig känd inom pokerkretsar, framför allt inom EPT-kretsar. Under fjolårets säsong slutade han på en sjätteplats i totalt inspelade prispengar och var därmed bäste dansk. I år blev han utsedd till "Årets nykomling" vid Scandinavian Poker Awards. Vi talar förstås om Sören Kongsgaard. För närvarande ligger denna danska spelare på 20:e plats i totalt inspelade pengar i EPT-sammanhang, med 610 550 euro. Leder gör Gavin Griffin efter fjolårets seger i EPT-finalen, med 1 825 000 euro inspelat.

Sören, som tog hem de danska mästerskapen i fjol, skrev i dagarna på för Team Betsson. I ett uttalande sa han:

-Som 18-åring vann jag mitt första kval till en EPT-turnering på just Betsson. Det är därmed med stor glädje och stolthet jag ser fram emot att representera Betsson det kommande året. Jag hoppas kunna lära mig en hel del från mina nya lagkompisar William och Johnny och kanske är det till och med så att jag kan lära dem ett trick eller två.

Detta sponsoravtal sträcker sig under hela 2008 och näst på tur för Sören, i Team Betssons kläder, står EPT-finalen i Monte Carlo. Förutom de stora tävlingarna runt om i världen kommer även Sörens landsmän att få möjligheten att spela mot honom, både live och online via Betssons pokerrum.

Betssons marknadschef i Danmark, Rasmus Baekvad kommenterade:

- Vi har letat efter en riktigt bra pokerspelare som kan representera Betsson och jag tycker vi har hittat en av de absolut bästa. Redan vid 20 års ålder har Sören visat prov på att vara en duktig pokerspelare där det finns potential att utvecklas till en spelare i den absoluta världseliten.

Vad tycker du?