EPT Monte Carlo - Intervjuer med spelare

EPT Monte Carlo - Intervjuer med spelare 0001

Just nu pågår dag 2 av PokerStars.com EPT Monte Carlo. 382 spelare lyckades alla ta sig vidare från respektive förstadag som de spelat. Bäst av alla inför dagens spelstart låg fransmannen Cyril Bensoussan tätt följd av norrmannen Stephen Kjaerstad. Bäste svensk, Calle Scholdborg, startade dagens spel på en 16:e plats. Totalt lyckades 23 svenskar ta sig vidare till fortsatt spel. Förutom Calle fanns en rad nämndvärda svenskar med vid dagens spelstart. Jonas Molander, Dan Glimne, Mats Iremark, Chris Björin, Tomas Brolin och Cecilia Borg, för att nämna några. Här nedan ser ni den kompletta listan över dagens startande svenskar.

På plats för PokerNews räkning finns Rikard Åberg, som under dagens lopp intervjuat en rad svenska och internationella spelare om hur de upplever spelet och platsen Monte Carlo. Han har bland annat intervjuat Mats Rahmn,Anders Henriksson och Mike Deres.

Intervju med Mike Deres som vann sin plats i EPT-finalen via en pokerkryssning arrangerad av Expekt.

Intervju med de svenskar spelarna i TeamT6 poker, Mats Rahmn och Anders Henriksson.

Fler nyheter

Other Stories