Party Pokers Poker Million VI lättar snart ankar

Party Pokers Poker Million VI lättar snart ankar 0001

Vart du än befinner dig i världen finns det alltid någon store pokerturnering som går av stapeln i närheten. Åter igen är Europa i fokus med den kommande Party Poker Million VI. Denna pokerkryssning sätter segel nu till helgen, där spelarna beger sig ut på sjön från Venedig för att spendera en vecka ombord på fartyget, fyllt med pokerspel och andra nöjen.

30 länder kommer att finnas representerade ombord vid Main Event. Bland dessa finner vi spelare som Kanadas Mike "Timex" McDonald, vår egen Live Night Poker vinnare Anderas Jörbeck, Brasilens Christian Kruel, den danska sensationen Sören Kongsgaard, tyskarna Florian Langmann och Alexander Jung samt finländaren Mika Paasonen, stora delar av den nästa generationens pokerprofiler.

Tidigare var detta event ett Limit Hold em event, med vinnare som Erick Lindgren, Kathy Liebert och Howard Lederer. Numera, då turneringen flyttat över till Europa, har arrangörerna valt att förvandla turneringen till ett No Limit event, allt efter den europeiska spelbilden.

Åter igen har Party Poker visat varför de tillhör den absoluta toppen inom denna spelindustri online. Till detta otroliga live event hålls en mängd olika satelliter hos Party Poker, där lyckliga vinnare kan ta hem ett av alla dessa $12 000 paket som står på spel. En talesman för Party Poker sa följande i ett uttalande:

- Förväntningarna är höga och spänningen är stor inför detta, det allra första PartyPoker.com Million, som hålls i Europa. Den totala prispotten för detta event väntas landa över 1.3 miljoner dollar.

[I]PokerNews rekommenderar: Det må vara för sent att vinna dig en plats till detta event men Party Poker håller i satelliter till alla världens stora turneringar, året om. [/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter