Spela miljardhand hos Expekt och vinn $50 000

Spela miljardhand hos Expekt och vinn $50 000 0001

Expekt börjar närma sig drömgränsen 1 miljard spelade händer och de belönar man sina spelare genom att dela ut $80 000 till bordet där handen spelas. Vinnaren av handen får ta emot otroliga $50 000 medan de övriga spelarna vid bordet, som var involverade i potten då handen spelades, får vara med och dela på $30 000.

Det är dock inte slut där. Från hand-ID 950 000 000 fram till den avgörande handen delar Expekt ut jackpott bonusar, nedräkningsbonusar och ECOOP II "tokens". Sist men inte minst så kommer vinnaren av miljardhanden även att belönas med inköp till ECOOP II Main Event, med chans på riktigt stora pengar.

Tillhör du den skara spelare som än idag inte prövat på Expekt? Då är det absolut på tiden att du gör det, speciellt med tanke på de fantastiska priser som står på spel. Bäst av allt är att du inte behöver anstränga dig på något sätt för att ha chansen till dessa priser. Bara spela poker precis som vanligt och kanske blir det just du som har turen att bli involverad i denna miljardhand.

Det som "krävs" för att få vara med i utlottningen är att spela på Expekts cashbord, oavsett nivå, därefter är du med om utlottningen. Självfallet ökar dina chanser om du spelar vid fler bord samtidigt, något att rekommendera när vi närmar oss det magiska ögonblicket. Istället för att sitta vid ditt vanliga $0.5/$1 bord, gå istället ner till $0.25/$0.5 och spela på dubbelt så många bord. Ju fler bord du sitter vid, desto större är chansen att det blir just du! Samtidigt som du sitter och grindar in dina dagliga pengar kan du bli den lyckliga vinnaren av dessa $50 000!

Passa på att skapa ett konto hos Expekt via PokerNews och du kan ta del av vår insättningsbonus på 100 % upp till $600 på din första insättning

Vad tycker du?

Fler nyheter