Massivt värde väntar PokerNews spelare i en exklusiv WPC satellit

Massivt värde väntar PokerNews spelare i en exklusiv WPC satellit 0001

Med World Poker Crown (WPC) liggandes i startgroparna, en turnering som spelas den 26 april, har PokerNews och Pacific Poker slagit sig samman för att leverera en exklusiv satellit som utlovar ett otroligt övervärde till spelarna. Denna exklusiva $27.50 satellit spelas den 22 april och satelliten erbjuder hela åtta platser till WPC, en satellit ni bara inte kan missa. Varje plats till WPC är värd $1000+50.

Se till att ta chansen att säkra dig en plats till denna massiva turnering hos Pacific Poker. 3 miljoner dollar i prispotten med 1 miljon dollar garanterat till vinnaren. Den 26 april är datumet att boka upp för denna turnering. Turneringen erbjuder dock en twist då finalbordet kommer att spelas live, på ett slott i Spanien, där finalisterna flygs från hotellet till spelplatsen via helikopter. Live finalen kommer att spelas mellan den 6-10 maj.

De åtta finalisterna kommer alla att få ett paket av högsta värde. Förutom att de flygs till Barcelona, Spanien, kommer de att få en natt på exklusiva Hotel Arts, därefter flygs de via helikopter till Peralada Castle Resort där finalen spelas. De kommer också att få tre nätter på de 5-stjärniga hotellet Peralada Hotel. Utöver allt detta står även ett party ombord på en lyxjakt på schemat, allt på Pacific Pokers bekostnad.

De som krävs för att kunna spela i denna fantastiska satellit den 22 april måste du ladda ner Pacific Poker via PokerNews, skapa ett konto, göra en insättning och köpa in dig i satelliten för $25+2.50. Vinnaren får, förutom en plats till WPC värd $1050, också inträde till en $550 WSOP kvalificeringssatellit.

Dessutom kommer platserna två till åtta att få varsitt $1050 WPC inköp. Utöver allt detta kommer platserna 9-18 att få inträde till en $110 WSOP sub-satellit med chans att kvalificera sig till årets World Series of Poker.

Totalt står over $10 000 på spel i denna turnering, allt för låga $27.50 i inköp!

Spelare som lyckas vinna en WSOP satellit vinner ett WSOP paket värt $17 000, ett paket som inkluderar inträde till Main Event värt $10 000, $4500 i kontanter till resa och fickpengar, 10 nätter i Palazzo Tower på Venetian Hotel, gratis kläder från 888 samt inbjudan till ett exklusivt välkomstparty och privat poker event vid Lamborghini Supercar Lounge.

Vad tycker du?

Fler nyheter