EPT San Remo - William Thorson till final

EPT San Remo - William Thorson till final 0001

PokerStars EPT San Remo är nu inne I slutskedet och i morgon stundar finalbordet i detta, Italiens första EPT-event. Med bland finalisterna finns Team Betssons William Thorson som under dag 3 visat strålande spel. Han har dock ingen lätt uppgift framför sig. I ledning finner vi Team PokerStars Dario Mineri med drygt 1.8 miljoner marker, jämfört med Thorsons 418 000. Vid finalbordet finns även två internetkvalificerade spelare, som kvalat in till detta event via PokerStars. Deras satellitvinst har nu förvandlats till minst 46 300 euro, vilket är vad niondeplatsen betalar.

Vinnaren får, förutom äran, inköp till EPT Monte Carlo också en prischeck på 869 000 euro, motsvarande 8.1 miljoner kronor. Morgondagens final inleds klockan 15:00 och vi ser med spänning fram emot hur de ska gå för William.

Det kompletta finalbordet ser ut som följer:

Finalbord EPT San Remo

Dario Minieri – Italien - 1 832 000

Jason Mercier - USA 1 591 000k

Anthony Lellouche - Frankrike – 1 192 000

Gregory Genovese – Italien – 694 000

Dag Palovic – Slovakien – 585 000

Eric Koskas – Frankrike – 449 000

[I]William Thorson – Sverige – 418 000[/I]

Marcus Bower – USA – 278 000

En spelare att se upp för under morgondagen, efter att ha visat stabilt spel under hela turneringen är Dag Palovic. Efter dag 1 låg han på en tiondeplats och efter dag 2 på en åttondeplats och nu har han tagit sig till finalbordet. Vid respektive speldags slut har denna slovak funnits bland topp 10 genom hela turneringen. Värt att hålla ett extra öga på honom under morgondagen. Men självfallet håller vi tummarna för Thorson och hoppas på att han tar hem segern i detta event!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories