Everest Pokers Live The Dream avgörs nu till helgen

Everest Pokers Live The Dream avgörs nu till helgen 0001

Everest Poker lanserade för en tid sedan deras erbjudande "Live The Dream" där 10 lyckliga spelare, under ett års tid, kommer att få representera Everest Poker i turneringar världen över. Nu är uttagningen inne i sitt slutskede och 200 spelare kommer till helgen att åka till Wien, Österrike, för att delta i den slutgiltiga uttagningen.

Nu står det även klart vilka personer som kommer att ha den avgörande rösten i denna uttagning. Tre stora pokerprofiler från Österrike, Italien och Frankrike kommer att vara med och besluta om vilka de 10 lyckliga spelarna blir tillsammans med personal från Everest Poker.

Thomas Kremser - Thomas, 38 år, är från Österrike och en av de mest respekterade profilerna inom europeisk poker. Han är tävlingsansvarig för European Poker Tour (EPT) och har haft hand om de två senaste Everest Poker European Championship (EPEC). I Wien är Thomas på hemmaplan, och hans 12 år i pokervärlden i kombination med ett solitt rykte innebär att hans beslut aldrig kan ifrågasättas.

Alberto Russo - Alberto är 31 år och en av förgrundsfigurerna för Texas Hold'Em i Italien. Han har varit redaktör för den första italienska pokerportalen, varefter han startade Card Player Italia. Nyligen sadlade Alberto om till TV-presentatör och han kommenterar regelbundet EPT Live. Alberto är en expert på både poker och presentationsteknik, spelarna får plocka fram sina mest vinnande drag för att imponera på honom.

Bruno Fitoussi - Bruno, 49, har en otrolig pokerhjärna – 2001 slog han den store Amarillo Slim på sin väg mot att bli World Heads-Up Poker Champion. I fjolårets WSOP slutade han på en andraplats i $ 50 000 H.O.R.S.E turneringen. Bruno har till dags dato vunnit $ 2 000 000 på live-turneringar och är respekterad långt utanför sitt hemland Frankrike. Spelarna får se upp, han missar ingenting.

Att dess 200 spelare nu står inför sitt livs chans råder de igen tvivel om. Nervositet kommer onekligen vara en avgörande faktor och de spelare som lyckas hålla sina nerver i styr och visar sin skicklighet vid bordet, kanske har turen att bli en av dessa tio lyckliga spelare. Under nästa vecka presenteras resultatet från detta evenemang här på PokerNews.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories