Jonas Danielsson vann pris i Scandinavian Poker Awards

Jonas Danielsson vann pris i Scandinavian Poker Awards 0001

Under gårdagskvällen avgjordes Scandinavian Poker Awards på Veta nattklubb i Köpehamn. Här avgjorde en jury vem som skulle ta hem priserna i de fem olika kategorierna. Jonas Danielsson blev ende svensk som lyckades vinna ett pris då han tog hem priset som bäste onlinespelare. Norge däremot, de lyckades ta hem tre av de totalt fem priserna eller egentligen fyra av sex priser. Thor Hansen fick ta emot ett hederspris för sin långa och framgångsrika karriär inom poker. Med flera titlar i både VM och EM samt med nästan 40 placeringar ITM i World Series of Poker så tilldelades han priset "Lifetime Achievement Award".

Övriga priser som de norska spelarna tog hem var årets prestation, årets kvinnliga spelare som båda vanns av Annette Oberstad. Hon vann bägge de kategorier hon nominerats till. Trond Erik Eidsvig tog sen hem priset som årets nykomling. Även Danmark fick, precis som Sverige, ta emot ett pris. Här var det Gus Hansen som utsågs till årets bästa livespelare.

Årets vinnare Scandinavian Poker Awards 2008

Årets onlinespelare:

Jonas Danielsson (Sverige)

Årets livespelare:

Gus Hansen (Danmark)

Årets prestation:

Annette Oberstad (Norge)

Årets kvinnliga spelare:

Annette Oberstad (Norge)

Årets nykomling:

Trond Erik Eidsvig (Norge)

Lifetime Achievement Award:

Thor Hansen (Norge)

Denna gala leddes av Daniel Negreanu och hölls i samband med EPT Köpenhamn som startar idag. Klockan 14:00 går startskottet för denna säsongs EPT Köpenhamn, ett event som sedan länge varit slutsåld. Förväntningarna är stora inför spelstarten idag. Ska Magnus Petersson, fjolårets vinnare, lyckas försvara sin titel och därmed bli förste spelare i EPT´s historia att vinna samma event två år i rad. Självfallet kommer vi på PokerNews att följa detta event och ni kommer att kunna läsa dagliga rapporter därifrån. Vi har även förhoppningar på att kunna leverera video intervjuer från några av de svenska spelarna på plats.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories