Pokerprofessor erbjuder spelare bonus för att lära sig poker

Pokerprofessor erbjuder spelare bonus för att lära sig poker 0001

Att lära sig hur man spelar poker har aldrig tidigare varit enklare eller billigare än vad som erbjuds nu via Pokerprofessorn, en ny pokerskola online. Hur billigt kanske ni frågar er? Läs Poker Professorns "Getting started" sektionen, svara på ett frågeformulär med godkänt omdömme och du kan därefter få en bankroll på upp till $150 hos en högt aktad pokeroperatör online.

Poker Professors lektioner online är naturligtvis gratis och framtagna med inriktning mot nya och någorlunda erfarna spelare. Här får spelarna lära sig de grundläggande strategierna inom spelet samt lära sig några få enkla koncept som ökar spelarnas chans att vinna. Utöver detta så får spelarna tillgång till Pokerprofessorns växande pokercommunity där spelarna kan växla idéer och tankar med varandra och på så sätt utveckla sitt spel ytterligare.

All denna information, instruktionsvideos, enkla lektioner i poker samt diskussioner i forum kan hittas på pokerprofessorns hemsida, Pokerprofessorn.com. Här kan spelarna även får lektioner inom poker från några av världens kanske mest kända pokerspelare som bland annat Tony "G" Guoga och Daniel 'amichaiKK' Makowsky, med flera. Med hjälp av dessa pokerproffs kan spelarna utveckla sina spelkunskaper.

Förr så lärde man sig att spela poker via den långa vägen, genom att förlora pott efter pott och på så sätt lära vad som var rätt och fel. Nu, med hjälp av pokerprofessorn, kan spelarna få hjälp att utveckla sitt spel utan att behöva riskera eget kapital eller att spendera timme efter timme i ovishet, inte förstå vart de gjorde rätt eller fel. Nu slipper de allt detta tack före denna otroliga möjlighet som Pokerprofessorn erbjuder.

[I][Vissa restriktioner gäller dock och inte alla spelare kan ta del av detta erbjudande. Spelarnas nationalitet avgör om de är berättigade. Spelare från USA, Israel, Antigua and Barbuda, Holländska Antillerna, Estland, Cypern, Kahnawake, Bulgarien, Hong Kong, Kina, Filippinerna och Turkiet har dessvärre ingen möjlighet att utnyttja detta erbjudande.]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories