28 operatörer stängs av från Microgamings nätverk

28 operatörer stängs av från Microgamings nätverk 0001

Microgaming, ett av de större pokernätverken online med tidigare 65 operatörer anslutna har i dagarna dragit in licensen för Tusk Investment Corporation efter att de tillhandahållit information om att Tusk Investment Corporation har för avsikt att likvidera företaget och sätta de i konkurs. I samband med att Microgaming säger upp licensen för detta förtag försvinner därmed 28 av de 65 operatörerna från nätverket. Återstår gör nu 37 operatörer, stora och små.

För närvarande samlar Microgaming ihop alla fakta kring detta ärende och kommer när en sammanställning gjorts, att leverera ytterligare information kring detta ärende. Bland de pokerrum som var anslutna till Tusk Investment Corporation fann vi en mängd mindre operatörer, flesta inte kända på den svenska marknaden. Dock fanns det ett fåtal namn som svenska spelare säkert stött vid ett och annat tillfälle. Vi syftar på Battlefield Poker, Poker Sweden och Red Nines. I och med att license sagts upp så kan spelare anslutna till någon av dessa operatörer inte längre genomföra transaktioner hos pokerrummet i fråga. Här nedan kan ni se en komplett lista över de drabbade operatörerna:

Arctic Poker

Atomik Poker

Battlefield Poker

Berserk Poker

Bet Road Poker

Caya Poker

CPT Gaming Poker

Daily Poker

Dave's Poker Room

Euro Poker Dream

Flush Draw Poker

GoHard Poker

Grand Central Poker

Hetman Poker

Hot Pepper Poker

Ice Bear Poker

Loose Games Poker

Mr Urban Poker

Off The Rail Poker

Poker Seas

Poker Sweden

Poker.ie

Privy Poker

Raw Poker

Red Nines

Royal Card Club

TilttAA Poker

Will Bet Poker

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories