The Game - Scandinavian Poker Masters premiär på TV ikväll

The Game - Scandinavian Poker Masters premiär på TV ikväll 0001

Då var det dags för det efterlängtade pokerprogrammet "The Game" att ha premiär. Ikväll på kanal 5 kommer de första i raden av avsnitt att visas. Detta är Skandinaviens allra första cashgame som visas i TV och här kommer ni få se några av de allra främsta pokerproffsen slåss mot varandra. Till skillnad mot turneringsspel så finns det ingen prispott på spel utan spelarna får själva köpa in sig för $50 000 för att få delta i spelet.

I kvällens avsnitt kommer den första av två semifinaler att spelas, där internetkvalificerade spelare tävlar om chansen att få delta i detta cash game, att få $50 000 framför sig vid detta cash bord och tampas mot pokereliten. Totalt 12 internetkvalificerare kommer att göra upp om vilka som kommer tar de två sista platserna till finalen. Dessa spelare har under sommaren kvalificerat sig online till dessa semifinaler hos PartyPoker.

De två lyckliga internetkvalificerade spelarna som lyckas ta sig vidare till finalen kommer där att ställas mot spelare som Patrik Antonius, Martin De Knijff, Jan Sørensen, Per Hildebrand, Rene Mouritsen, Ilari Sahamies, Fredrik Halling och Tobias Persson tillsammans med Tony G, Juha Helppi och David "The Devilfish" Ulliott. Utan tvekan en tuff uppgift som de två lyckliga spelarna har framför sig.

Detta är de 12 spelarna som gör upp om de två åtråvärda platserna:

Albert Kirk Iversen, Danmark

Alexander Roumeliotis, Sverige

Anton Goebler, Finland

Erik Andrén, Sverige

Erlend Einarsen, Norge

Jan Nilsson, Sverige

Johan Ocklind, Sverige

Lars Remsen, Sverige

Martin El Kher, Danmark

Mikael Johansson, Sverige

Sune Høgh, Danmark

Tuoma Härmä, Finland

Totalt kommer detta cash game att visas över 12 avsnitt med start i natt klockan 00:35, natten mellan söndag och måndag. Under de kommande veckorna kommer sen de resterande avsnitten att visas, alla vid ungefärlig samma tidpunkt, natten mellan söndag och måndag. Se till att boka upp dessa tidpunkter under de kommande veckorna då de absolut är något du bara inte får missa!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories