888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

PKR Poker når milstolpe med 1.5 miljoner användare

PKR Poker når milstolpe med 1.5 miljoner användare 0001

PKR Poker når inom de närmaste dagarna ytterligare en milstolpe för företaget. För drygt fem månader sedan passerade detta relativt nya pokerrum 1 miljon registerade spelare och nu, under den kommande månaden, kommer de att passera 1.5 miljoner registrerade spelare.

Det som lockar spelare till denna operatör är deras innovativa och otroligt avancerade 3D-grafik där spelarna erbjuds en mängd olika möjligheter att själva skapa egna grafiska figurer som representerar dem vid spelborden.

Mjukvaran till denna pokerplattform har arbetats fram av programmerare från spelindustrin, som tillsammans med en innovativ pokermjukvara gör att spelarna erbjuds en pokerupplevelse som aldrig setts tidigare. Med denna otroliga grafik så blir spelkänslan hos spelarna så nära live poker som man kan komma.

PKR Poker har sedan sin lansering avstått från att arbeta mot den amerikanska marknaden och har därav fokuserat sin energi mot den europeiska och asiatiska marknaden, marknader som tillsammans genererat dessa siffror som PKR Poker idag har. Är detta något som lockar dig då rekommenderar vi absolut att ni prövar på PKR Poker redan idag. Passa samtidigt på att ta del av en insättningsbonus på upp till otroliga $2000 på första insättningen!

Vad tycker du?