Aussie Millions - Main Event dag 1a

Aussie Millions - Main Event dag 1a 0001

Det var ett stjärnspäckat startfält som kom till start i denna första speldag av Aussie Millions Main Event. Här fick vi se spelare som Gavin Smith, John Juanda, Karina Jett, Eli Elezra och Tony G bland de 215 spelare som startade denna speldag. Mängden tunga namn gjorde att vi fick se några riktigt tuffa bord, eller vad sägs om Gavin Smiths bord från spelstart. Här fanns Brandon Schaefer, Dag Martin Mikkelsen, David Grey och John Juanda. Smith själv beskrev bordet som ett riktigt sjukt bord. Bäst av alla gick det för Andy Black, som slutade dag 1a i ledning.

Jamie Pickering var en av de spelare som fick lämna Main Event redan under första dagen efter att misslyckats med att fylla sin färg. Han var all-in med Nicholas MacMillan som satt med två par. Pickerings färgdrag fylldes aldrig och han var därmed utslagen. Hans framgångar under 2008 års Aussie Millions kan dock inte klassas som annat än enastående, med tre finalbord och en vinst i event #4.

Jimmy "gobboboy" Fricke var ytterligare en spelare som fick en tuff start då han hamnade på ett bord med Gary Benson, Allen Cunningham, Raymond Rahme och Lee Watkinson. Fjolårets tvåa skulle dock slås ut från årets turnering då hans {k-Diamonds}{j-Diamonds} förlorade med Rahmes pocket ess. Andra tunga namn som fick lämna turneringen under denna dag var Mike Sexton, Lee Watkinson, Gavin Smith och Brandon Schaefer.

Bättre gick det för Tony G som under större delen av dagen suttit i markerledning. Dessvärre råkade han ut för en badbeat i en 3-vägs pott där hans pocket ess besegrades av MacMillans pocket tvåor.

En annan aktiv spelare under dag 1a var Andy Black som under dagen slog ut minst sex motståndare och därmed lyckats spela till sig en avsevärd hög med marker, något som han utökade sent på kvällen efter att ha floppat en triss i tvåor mot motståndarens floppade par i ess. Med denna triss skulle han slå ut ytterligare en spelare och därmed även överta ledningen, en ledning han aldrig släppte.

91 av de 215 startande skulle lyckas överleva dag 1a och bäst av alla var som sagt Andy Black. Här nedan ser ni de tio bästa spelarna efter dag 1a:

Andrew Black 167,800

Shane Moran 122,200

Dusan Stoevski 113,000

Gregor Mueller 108,400

Leo Boxell 105,300

Matthew Hankins 98,900

Jason Dewitt 95,900

Kevin Atkin 92,700

Con Angelakis 91,300

Cosimo Cricchio 83,000

Värt att notera är att spelarna Raymond Rahme, Nikolaus Jedlicka, Thomas "durrr" Dwan, Erik Seidel, Thomas Bihl, Allen Cunningham, Tony G och JJ Liu även de lyckats ta sig vidare till spel under dag 2.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories