28-årig Motalabo vann Online Poker-SM

28-årig Motalabo vann Online Poker-SM 0001

Kristian Eklund Ejvegård eller "sportcafe" som hans användarnamn är, vann årets upplaga av Online Poker-SM hos Nordicbet. Han inledde finalen från en sjundeplats men gick fram som en ångvält och en efter en fick motståndarna ge vika tills avgöradet i heads-up slutligen kom, efter snabba 1 timme och 40 minuter. Kristian kan därmed titulera sig som svensk mästare i texas hold em online. Vinsten gav honom, förutom en SM-ring, även $191 500 i prispengar.

Detta är den enda upplaga av Poker-SM som sanktioneras av Svenska Pokerförbundet, även om Svenska Spel tidigare under november månad, höll i sin egen version av Poker-SM. Detta resulterade i att Svepof har överlämnat en processvarning till Svenska Spel gällandes varumärkesintrång och det är nu upp till svenska rättssystemet att besluta i frågan.

Även om vi i år haft två upplagor av Poker-SM så har vi bara en officiell Svensk Mästare, Kristian Eklund Ejvegård. 2665 utmanare försökte nå första platsen men ingen kunde rå på Kristian. Vi på PokerNews vill passa på att gratulera honom till vinsten och önskar honom lycka till i kommande pokerevenemang.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories