Exklusivt erbjudande från Everest Poker

Exklusivt erbjudande från Everest Poker 0001

PokerNews tillsammans med Everest Poker har nu slagit sig samman för att erbjuda våra läsare något utöver de "vanliga" från idag fram tills den sista december. Vi syftar på en extra bonus utöver de bonusar som vi idag erbjuder, utöver PokerNews $50 gratis bonus och Everest Pokers $100 välkomstbonus. Nu erbjuds våra läsare ytterligare $200 i bonus alltså totalt $350 i bonus.

Med bonuskoden PNEWS2 så får alla nya spelare, som registrerar sig hos PokerNews en välkomstbonus på $100 samt en extra $50 bonus allt på en insättning på $5 eller mer. För att kunna ta del av denna bonus så måste spelarna aktivera bonuskoden inom 48 timmar efter kontot skapats. Och nu så har spelarna chans på ytterligare $200 i bonus genom att använda sig av denna extra bonuskod: SEPNEWS. Denna bonus på $200 är tidsbegränsad och gäller enbart fram tills den sista december 2007. För att kunna ta del av denna bonus så måste spelarna ladda ner Everest Pokers mjukvara via PokerNews, skapa ett konto, göra en insättning och därefter spela ihop 2000 summit poäng inom 60 dagar för att få ut hela denna $200 bonus.

Men detta är inte allt, förutom dessa 3 bonusar så erbjuder Everest Poker, tillsammans med PokerNews, våra läsare en exklusiv $1000 månadsfreeroll som spelas den 8:e varje månad klockan 21:00. Precis som med bonusarna så är denna freeroll exklusiv för PokerNews spelare vilket betyder att startfältet är begränsat och chanserna att vinna ökar därmed.

Se till att inte missa detta gyllene tillfälle att börja bygga en Bankroll hos Europas snabbast växande pokerrum, Everest Poker.

Vad tycker du?

Fler nyheter