EPT Prag dag 1a - 29 av 241 startande är svenskar

EPT Prag dag 1a - 29 av 241 startande är svenskar 0001

Nu var det åter dags för nästa EPT-event. Denna gång står Prag som värd för PokerStars European Poker tour. Enligt listor vi på PokerNews fått ska dagens starfält bestå av 241 spelare varav 29 av dessa är svenskar, flest av alla närvarande nationaliteter. Svenskarna utgör tillsammans hela 12 % av dagens totala startfält. Med så många svenskar får man hoppas att ett stort antal lyckas ta sig vidare till spel under dag två, kanske så långt som att någon av dem vinner. Vem de blir återstår dock att se.

Här nedan ser ni listan över de svenskar som alla slåss för en plats till dag två.

Andrn John

Bertelsen Peter

Bojsnak Robert

Christensson Simon

Dahlgren Thomas

Dawoud Ghena

Eskilsson Hans

Gunnarsson Joel

Hogbom Michael

Isberg Bjorn

Johansson Christer

Johansson Birgitta

Kjellen Peder

Korsar Johannes

Lennaard Ken

Lindstedt Tony

Mansson Peder

Mattsson Stefan

Molander Jonas

Persson Tobias

Petersson Magnus

Pettersson Erik

Sargon Ruya

Silow Oskar

Sonesson Christoffer

Sonnert Bengt

Suman Nedzib

Ter Mugdat

Waltersson Henrik

Andra noterbara spelare som kommer att spela idag är bland annat Team PokerStars Katja Thater samt Johnny Lodden, Nicolas Levi och Rob Hollink, för att nämna några. Vi kommer naturligtvis att presentera vilka spelare som tagit sig vidare till dag 2, så fort dagens spel är över.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories