888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Väntans tid är över – Sändningarna av The Game startar vid nyår

Väntans tid är över – Sändningarna av The Game startar vid nyår 0001

Så var det äntligen dags för det många pokerfantaster gått och väntat på. The Game eller Poker, som kanal 5 döpte programmet till, inleder sin tredje säsong vid årsskiftet. 30 december är det dags för det första avsnittet för denna säsong av detta otroligt populära tv-program, ett program som i mångas ögon är den svenska motsvarigheten till det amerikanska succéprogrammet High Stakes Poker.

Under de två inledande avsnitten kommer vi få se hur 12 inkvalade internetspelare gör upp om två platser till "The Game", ett cashspel med $50 000 i inköp. Under de resterande avsnitten kommer vi att följa spelet vid bordet, där spelarna kan köpa in sig ett obegränsat antal gånger, med undantaget för den första dagen då ingen spelare fick spela för mer än 100 000 dollar för att ge de inkvalade spelarna en större chans att klara sig mot proffsen och deras ibland obegränsade bankrulle.

Pär Carlsson, OTW Televisions producent för programmet sa:

- Var förberedda på att det kommer ta ett drygt dygn att återhämta sig från upplevelsen, så säg till era nyårsgäster eller värdar att ni inte kommer vara er själva förrän en bit in på det nya året...

Under programseriens gång kommer ni att få se en hel del kända ansikten vid bordet. Spelare som Martin de Knijff, Per Hildebrand, Tobias Persson finns med från Sverige, Ilari Sahamies, Juha Helppi och Patrik Antonius från Finland, Jan Sörensen och Rene Mouritsen från Danmark samt många tittares favorit, Tony G från Australien.

Fira in det nya året hemifrån tv-soffan, i sällskap med vänner lite gott att dricka och poker när det är som allra bäst.

Relaterade spelare

Vad tycker du?