Mansion Pokers turneringar erbjuder fortfarande mervärde

Mansion Pokers turneringar erbjuder fortfarande mervärde 0001

Efter Mansion Pokers flytt till OnGames nätverk så undrade många av oss vad effekten skulle bli på de turneringar som gjort Mansion så kända, turneringar som erbjudit spelarna enorma mervärden, gång på gång. Vi kan dock sluta undra och framför allt sluta oroa oss då det verkar som förändringarna varit till de positiva.

Förra månadens Grand turnering erbjöd en garanterad prispott på $300 000 men när turneringen startade så var hela 627 spelare registrerade. Det resulterade i att prispotten steg till över det dubbla, till hela $627,000 och där vinnaren fick ta emot otroliga $156,000. Nu har Mansion bestämt sig för att höja sig ytterligare genom att erbjuda en garanterad prispott på $500,000 i nästa Grand turnering som spelas den 25 november.

Grand turneringarna som spelas en gång i månaden erbjuder en bra struktur för att vara en online turnering. Spelarna startar med 10 000 marker med blindsökning var 30:e minut. Med detta koncept så erbjuds spelarna gott om tid för att njuta av spelet, ett spel som är uppdelat på tre dagar. De två första dagarna så startar turneringen klockan 19:00, pågår under ett par timmar och de som är kvar vid tidpunkten då turneringen tar paus, återkommer för vidare spel dagen efter. De spelare som sen finns kvar när man bryter spelet på lördagskvällen samlas sen på söndagen för att göra upp vid finalbordet.

Du kan köpa in dig direkt till detta event för $1000+40 eller säkra dig en plats via en rad olika satelliter som erbjuds. En plats i turneringen kan bli din för otroligt låga $1 så ta chansen, förvandla din $1 till $156 000, rätt bra utdelning om du frågar mig.

Mansion Poker har länge varit de pokerrummet som erbjudit spelarna enorma chanser att vinna stora pengar och det fortsätter nu i samma trend. Utöver denna månadsfinal så kan du även spela i deras $150,000, $100,000 och $50,000 garanterat varje vecka eller varför inte i de återkommande 20k, 10k och 5k turneringarna.

Oavsett hur stor din bankroll är så finner du all action du kan tänka dig hos Mansion Poker!

[I]Dagens PokerNews tips: Utöver dessa garanterade prissummor så kan du även ta del av PokerNews exklusiva insättningsbonus, om du registrera dig hos Mansion Poker via oss. Vad sägs om 100 % upp till $500 på din första insättning? Använd bara bonuskoden SEPNEWS vid din första insättning.[/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories