Ladbrokes Poker lanserar pokermjukvara i 3D

Ladbrokes Poker lanserar pokermjukvara i 3D 0001

Ladbrokes Poker är på väg att få ett rejält ansiktslyft i samband med lanseringen av deras nya pokermjukvara med 3D grafik. Denna nya funktion kommer att förstärka spelarnas pokerupplevelse ytterligare och som en extra funktion, av vad vi sett, så kommer spelarna även att kunna skapa egna bilder så att de blir representerade precis så som de vill.

Detta nya virtuella interface, inte helt olikt spelen The Sims eller Second Life kommer även att ge spelarna möjligheter till att efterlikna riktiga spelare med andra funktioner och inte bara till det yttre. Man kommer även att kunna utöva tricks med marker, ge gliringar till motståndarna eller medvetet visa "tells" för sina motståndare genom att till exempel klia sin näsa. Men huruvida du kan komma att kunna ställa dig upp, ropa glåpord till din motståndare och sen slänga ölen i ansiktet på dem, det är dock något som återstår att se!

Utöver alla dessa nya grafiska funktioner så kommer nu spelarna även att kunna prata med varandra via VoIP program (Voice over Internet Protocol), alltså via vanliga headsets. Funktionen att skriva kommer självfallet att finnas kvar, men denna nya funktion kommer att göra det enklare för spelarna att kommunicera mellan varandra. De spelare som gillar att snacka skit eller visa hur upprörda de är utöver nått som har hänt, kommer nu med denna funktion att få möjligheten. Om motståndaren lyssnar, är dock en annan femma. Alla dessa nya funktioner som presenterats i Ladbrokes nya mjukvara har tagits fram av företaget Playwize Plc, ledande utvecklare av Xbox och Playstation spel.

Ladbrokes eGamings marknadsdirektör, John O'Reilly, gav denna kommentar:

- Detta är ett stort steg i utvecklingen mellan videospel teknologin och online spel, framför allt poker. Vi är stolta över att vara först ut, som ledande poker operatör, att ta steget och bli "virtuella".

För er som inte är intresserade av att ta steget in i den virtuella pokervärlden, men fortfarande vill spela hos Ladbrokes poker, så kan vi ge er glädjande besked. Ni kommer fortfarande att kunna spela poker precis som ni gjort under den sista tiden, i samma format och utformning.

Men för alla andra spelare, som omfamnar och ser fram emot dessa nya förändringar, då finns det bara ett ställe att bege sig till. På med din finaste kostym, sätt dig ner vid pokerbordet och se ut som James Bond, samtidigt som du visar dina motståndare hur poker ska spelas!

Vi på PokerNews kommer självfallet att följa utvecklingen av detta och väntar med spänning på spelarnas reaktioner.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories