Låt dina drömmar slå igenom hos Everest Poker

Låt dina drömmar slå igenom hos Everest Poker 0001

Everest Poker tänjer åter igen på gränserna angående vad man kan erbjuda sina kunder. Denna gång så syftar vi på "Live the Dream" erbjudandet som nyligen startats hos Everest Poker, där tio lyckliga spelare kommer att förvandlas till superstjärnor inom poker och bli sponsrade pokerproffs under hela 2008, allt på Everest Pokers bekostnad.

Dessa tio lyckliga spelare kommer som sagt att få ett sponsoravtal med Everest Poker som varar totalt ett år, under hela 2008. Spelarna kommer att få resa runt om i världen och spela i de största pokerturneringarna, helt gratis. Detta till skillnad mot de flesta andra pokerrum som sponsrar de redan framgångsrika spelarena som förmodligen har råd att betala allt själv. Hela paketet är värt totalt $100,000 och inkluderar följande:

Everest Poker $100 000 sponsorpaket 2008

  • EPT Säsong 4 finalen i Monte Carlo (Inköp: $13 000)
  • WSOP Main Event (Inköp: $10 000)
  • Två WSOP Sidoturneringar (Inköp: 2 x $2 500)
  • Två WPT Säsong 7 events (Inköp: 2 x $15 000)
  • Två EPT säsong 5 events (Inköp: 2 x $10 500)
  • Samt $21 000 i kontanter till utgifter

Att kvalificera sig till detta är helt olikt något annat du sett tidigare. Först måste du spela in dig bland de topp 200 finalisterna och detta gör du på ett av två sätt; att spela ett visst antal satelliter eller att hamna uppe i toppen på Summit Leaderboard när de gäller inspelad rake. Dessa blir automatiskt kvalificerade.

När du sen väl tagit dig till finalen så startar den riktiga utmaningen. Nästa steg kallas för "Casting call" eller provspelning som de heter på svenska. Här måste spelarna visa upp sig och sina kunskaper för att säkra sig en plats bland de tio bästa. Detta görs genom att visa upp sina pokerkunskaper både live och online, visa upp sin personlighet, sina kunskaper om varumärket Everest Poker, hur duktig man är på att blogga samt att komminuera via tal. Spelarna kommer att få en egen webbsida där de kan göra allt detta och där besökarna sen kommer att rösta på sin favorit och vem de vill se som Everest Pokers framtida superstjärna.

{banner}

Tror du att just du är framtiden inom poker eller att du har vad som krävs för att ta över efter dagens stjärnor, se då till att skapa dig ett konto hos Everest Poker redan idag. Nästa år kanske vi kommer att skriva om just dig här på PokerNews!

Registerar du dig genom PokerNews så kan du även ta del av följande erbjudanden. Med bonuskoden PNEWS2 så får alla nya spelare, som registrerar sig hos PokerNews en välkomstbonus på $100 samt en extra $50 bonus allt på en insättning på $5 eller mer. För att kunna ta del av denna bonus så måste spelarna aktivera bonuskoden inom 48 timmar efter kontot skapats. Och nu så har spelarna chans på ytterligare $200 i bonus genom att använda sig av denna extra bonuskod: SEPNEWS. Denna bonus på $200 är tidsbegränsad och gäller enbart fram tills den sista december 2007. För att kunna ta del av denna bonus så måste spelarna ladda ner Everest Pokers mjukvara via PokerNews, skapa ett konto, göra en insättning och därefter spela ihop 2000 summit poäng inom 60 dagar för att få ut hela denna $200 bonus.

Men detta är inte allt, förutom dessa 3 bonusar så erbjuder Everest Poker, tillsammans med PokerNews, våra läsare en exklusiv $1000 månadsfreeroll som spelas den 8:e varje månad klockan 21:00. Precis som med bonusarna så är denna freeroll exklusiv för PokerNews spelare vilket betyder att startfältet är begränsat och chanserna att vinna ökar därmed.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories