EPT Dublin rapport - Dag 1a och 1b nu färdigspelade

EPT Dublin rapport - Dag 1a och 1b nu färdigspelade 0001

89 spelare kom till start PokerStars European Poker Tour Dublin dag 1A, en turnering som spelas på Royal Dublin Society i Dublin, Irland. Bland startfältet fanns en hel del svenskar men för sju av dem gick det precis som de hoppats på, då de är klara för vidare spel. Förutom de svenskar som kom till start i dag 1a så återfanns även lokala favoriter som Jason O'Toole, Andy Black samt Conor Doyle. Dessutom fanns det internationella proffs närvarande, spelare som Bertrand "ElkY" Grospellier, Julian Thew samt Johnny Lodden tillsammans med amerikaner som Erik Seidel och Brandon Schaefer. 2006 EPT Dublin mästaren Roland De Wolfe och WSOPE vinnaren Annette "Annette_15" Oberstad fanns på läktarplats i väntan på att de skulle få inta borden vid dag 1b.

Bäst bland de sju svenskar som tagit sig vidare till dag 2 är Christensson Simon, online kvalificerare från PokerStars, som sitter med 45 000 marker. Längst ner bland svenskarna finns Patric Fredriksson som sitter med 5850. Här kan ni se alla de sju svenskar som är klara för dag 2.

Svenskar vidare till dag 2:

Christensson Simon 45000

Stråth Henric 39000

Eskilsson Hans 18550

Högbom Michael 16100

Jonasson Gustaf 15200

Storåkers Johan 15050

Fredriksson Patric 5850

Igår så gick resten av spelfältet upp för att spela dag 1b. Sju svenskar fanns med och de var inte vilka svenskar som helst utan spelare som William Thorson, Ramzi Jelassi, Jonas Molander och Sebastian Riviere för att nämna några. Bland det internationella startfältet återfanns fjolårets mästare Roland de Wolf, WSOPE vinnaren Annette Oberstad samt de högt aktade spelarna Ram Vaswami, Sunar Surinder, Luca Pagano och Juha Helppi, för att nämna några.

När denna artikel skrev så var dag 1b precis färdigspelad och allt tyder på att 75 spelare lyckats tagit sig vidare från denna dag. Totalt har vi med andra ord 164 spelare vidare för spel under dag 2. Den exakta listan över spelare presenteras i en senare artikel då den inte hunnit färdigställas vid publiceringen.

Vi återkommer med ytterligare rapporter från EPT Dublin i samband med att dag 2 börjar närma sig sitt slut. Så följ händelserna från EPT Dublin här på svenska PokerNews.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories