Vinn en plats till ECOOP 2007 Main Event hos CD Poker

Vinn en plats till ECOOP 2007 Main Event hos CD Poker 0001

CD Poker tillsammans med iPokers nätverk står som värd för 2007 års European Championship of Online Poker (ECOOP). Från den 30 november fram till den 10 december så kommer totalt 10 turneringar att spelas, inklusive den avslutande $1060 Main Event turneringen, en turnering som erbjuda en prispott på $1 miljon av de totalt $2.5 som står på spel i dessa 10 event.

Bortsett från rätten att skryta för sina vänner och fina prispengar så kommer även varje ECOOP vinnare att få ett armband samt att de 50 bästa ECOOP spelarna kommer alla att få delta i en speciell $50 000 garanterat freeroll som kommer att spelas dagen efter Main Event.

Först på schemat i årets upplaga av ECOOP står en $200 No Limit Texas Hold em turnering, en turnering som förväntas locka till sig en stor skara spelare och då även bjuda på spännande poker. Man kommer även att ha en garanterad prispott på $150 000 i detta event. Saken är den att alla årets ECOOP event erbjuder en garanterad prispott där självfallet Main Event erbjuder den största av alla.

Nu håller inte enbart CD Poker i dessa fantastiska turneringar utan de erbjuder nu även PokerNews spelare fem exklusiva ECOOP freerolls där varje vinnare kommer att erhålla inträde till det avslutande Main Event. Bäst av allt är att kvalificeringen till dessa fem freerolls är enkel. Det du behöver göra är att ladda ner CD Pokers mjukvara via PokerNews, skapa ett nytt konto och därefter göra en insättning på minst $50. När detta är gjort så kan du registrera dig till respektive turnering så fort den dyker upp i lobbyn. Alla spelare måste ha uppfyllt dessa krav senast 24 timmar innan turneringen spelas.

Den första i raden av dessa $1000 ECOOP freerolls spelas den 1 november klockan 19:00. Följande torsdag spelas nästa turnering och torsdagen därpå nästa, tills alla fem turneringarna spelats.

Det fullständiga schemat är som följer:

Torsdagen den 1 november

Torsdagen den 8 november

Torsdagen den 15 november

Torsdagen den 22 november

Torsdagen den 29 november

Så se till att skapa ett konto hos CD poker redan idag och spela till dig en plats i årets upplaga av European Championships of Online Poker!

[I]Dagens PokerNews tips: CD Pokers erbjuder även en insättningsbonus på 150 % upp till $500 vid första insättningen samt en 60 % reload bonus på upp till $600. Dessutom håller de i exklusiva $1500 månadsfreerolls som enbart är öppna för PokerNews spelare![/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories