PokerNews lanserar ny Ukrainsk sida

PokerNews lanserar ny Ukrainsk sida 0001

PokerNews fortsätter med sin expandering på den globala marknaden och lanserar nu ytterligare en sida. Denna gång är det Ukrainska PokerNews som slår upp dörrarna via hemsidan https://ua.pokernews.com/. Denna sida erbjuder nu alla ukrainsktalande spelare och pokerintresserade möjligheten att ta del av allt som händer inom pokerkretsar runt om i världen. Med lanseringen av denna sida så finns PokerNews idag i 29 olika språk.

PokerNews nya Ukrainska sida kommer att förse medborgarna i Ukraina med de senaste pokernyheterna, information om freerollturneringar, exklusiva bonusar samt andra pokererbjudanden och evenemang, allt på deras modersmål. Dessutom så kan de förväntas finna reportage och artiklar om deras landsmäns framgångar inom de store pokerturneringarna världen över.

Intresset för poker i allmänhet har stadigt ökat i landet över de senaste åren, mycket på grund av de stora framgångarna med internetpokern. Lanseringen av denna ukrainska PokerNews sida sker mitt under den europeiska pokerexplosionen så tidpunkten för denna lansering kunde inte ha kommit vid ett bättre tillfälle och både den nya sidan tillsammans med läsarna kommer nu att kunna dra nytta av detta.

För att få tillgång till PokerNews Ukrainska sida eller någon av våra andra sidor, för då din muspekaren över "Andra språk/länder" uppe i det högra hornet på sidan. Där får ni sen fram en lista över alla de språk och länder som finns representerade inom PokerNews.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories