Två $12 500 Aussie Millions freerolls hos Poker770

Två $12 500 Aussie Millions freerolls hos Poker770 0001

Aussie Millions anses vara den största pokerturneringen på den södra halvan av jordklotet och nu ligger de i startgroparna inför 2008 års upplaga, en upplaga som förväntas bli både större och bättre än någonsin tidigare, med otroliga 17 turneringar. Det hela rundas av med Main Event, ett $10 500 event som erbjuder ett garanterat första pris på AUD$1 miljon och som förväntas få en total prispott på väl över AUD$5 miljoner. Allt de här kommer att spelas mellan den 5-20 januari 2008.

PokerNews kan nu stolt presentera att vi åter igen kommer att skicka Team PokerNews till Aussie Millions och att vi samtidigt erbjuder våra spelare att vinna sig en plats i detta Team, helt gratis. Nu, tillsammans med Poker770, erbjuder PokerNews två exklusiva $12 500 Aussie Millions freerolls. .

Varje $12,500 Aussie Millions freeroll ger vinnaren ett paket som består av inträde till 2008 års Aussie Millions Main Event, värt AUD$10 500. Utöver detta så får vinnaren även nio nätter på det exklusiva hotellet Crown Promenade samt $2000 i kontanter som används till resa samt utgifter. Alla vinnare får som sagt också ett medlemskap i Team PokerNews, vilket ger dem tillträde till exklusiva evenemang, fester och annat kul samt att de erhåller kläder och andra artiklar med Team PokerNews logo på.

Poker770 kommer att hålla i två $12 500 Aussie Millions freerolls och den första spelas redan om ett par dagar, den 21 oktober. För att kvalificera sig till denna freeroll så måste spelarna ladda ner Poker770s mjukvara via PokerNews, skapa ett konto, göra en insättning och därefter använda sig av lösenordet PNEWSAM1 för att registrera sig till turneringen. Registreringen öppnar 24 timmar innan turneringen spelas.

Den andra och sista freerollen spelas sen i december månad, närmare bestämt den 2:a december. Kraven för denna turnering är precis dom den här ovan med en liten skillnad. Lösenordet till denna är PNEWSAM2.

Har du redan ett konto hos Poker770, som du skaffat genom PokerNews? Ja då behöver du inte oroa dig. Du kan fortfarande delta i dessa två $12 500 freerolls så länge som de individuella kraven för respektive turnering uppfyllts.

Dessa två freerolls är bara ett axplock från vad som komma skall, så se till att spara vår freerollsida bland era favoriter. Där kan ni hålla koll på kommande Aussie Millions turneringar.

[I]Dagens PokerNews tips: Registrera dig hos Poker770 och du kan även ta del av vår exklusiva $1000 månadsfreeroll samt vår insättningsbonus på 100 % upp till $500 vid första insättningen![/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories