Fortfarande ett massivt övervärde i Mansion Pokers turneringar

Fortfarande ett massivt övervärde i Mansion Pokers turneringar 0001

Redan för ett par månader sedan så informerade vi, våra läsare, om det otroliga värdet på turneringarna som erbjöds hos Mansion Poker och detta är något som ännu inte ändrats. Fortfarande så erbjuds spelarna i dessa turneringar ett oerhört bra övervärde. Turneringarna i fråga är garanterade turneringar med prispotter på upp till $100 000 och med övervärde menar vi den summa pengar som Mansion själva måste lägga till för att komma upp till den garanterade prissumman. Ju mer Mansion behöver lägga till betyder färre spelare, vilket på så sätt ökar dina chanser till att komma över en ansenlig summa pengar.

Och under ett flertal månader nu så har Mansion Poker stått som värd för turneringar med $100 000 till $110 000 i garanterade prispotter och i de flesta fallen så har övervärdet på dessa turneringar legat på omkring $40 000. Men förra tisdagen så fick vi se rekordet i vad Mansion betalat till en turnering. 580 spelare hade anmält sig till $110 000 garanterat, där vardera spelare betalat de $100 som inköpet ligger på. Detta genererade en prispott på $58 000 och Mansion var då tvungna att lägga ut $52 000 ur egen ficka för att möta denna garanterade prispott!

Och den stora vinnaren i denna turnering blev "Hanna5" som fick ta emot första priset på $24 600, ett otroligt värde för en $100 turnering eller hur? Även vi på PokerNews har haft våra framgångar i dessa turneringar då vår engelska redaktör Paul Sandells lyckades vinna denna turnering i fjol.

Mansion Poker erbjuder nu inte enbart denna $110,000 garanterat turneringen utan även ett flertal andra finns med på schemat, med lägre prissumma och lägre inköp. Detta inkluderar både en $10 000 och en $20 000 garanterat. Men höjdpunkten bland alla deras turneringar är fortfarande deras $150 000 garanterat som hålls varje söndag, en turnering ni bara inte får missa!

[I]Dagens PokerNews tips: Satelliter till Mansion Pokers $110 000 garanterat hålls dagligen hos Mansion och finns tillgängliga från låga $1. Så vad väntar du på? Passa även på att ta del av vår exklusiva insättningsbonus på 100 % upp till $500 vid första insättningen.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories