Mansion Poker flyttat över till Ongames nätverk

Mansion Poker flyttat över till Ongames nätverk 0001

Förra veckan var en väldigt viktig vecka hos Mansion Poker i och med annonseringen av deras övergång till Ongames nätverk. Med denna flytt så kommer Mansion Poker nu att få tillgång till ett av de största nätverken online med periodvis över 30 000 spelare online samtidigt.

"Vi strävar efter att ta full fördel av Ongames nätverk med dess massiva spelarutbud. Med detta så hoppas vi att i framtiden kunna erbjuda ännu större prispotter och ännu järvare medlemserbjudanden till vår allt växande kundbas", sa MANSION Groups VD, Guy Gussarsky.

"Vi valde att inleda detta samarbete med Ongame Network då vi anser att de tillhör en av de mest beprövade och tillförlitliga plattformar som finns idag. Detta tillsammans med deras överlägsna mjukvara tillsammans med möjligheten att utveckla vår egen verksamhet istället för att sammanfläta den med det övriga nätverket var de som gjorde att vi valde att gå just denna väg", tillade Gussarsky.

Torner Katz, en talesman från Ongame Network sa följande om detta nya samarbete: "Vi är väldigt glada över att inleda detta samarbete med Mansion.com, en operatör som delar vår framtidsvision. Tillsammans med MANSION.com och vårt etablerade varumärke så kommer vi att växa till helt nya nivåer."

I samband med övergången till detta nya nätverk så upplevde man inga som helst problem från Mansion.com. Allt gick precis enligt plan och den användarvänliga mjukvara som Mansion blivit så känd för triumferade åter igen. Varje vecka erbjuder Ongames nätverk turneringar till ett värde av totalt $1.4 miljoner vilket innefattar en mängd olika turneringar riktade till alla typer av plånböcker. Mansion.com och deras välkända turneringar kommer även de att fortsätta spelas, men nu inkluderas även de populära spelvarianterna Omaha, Omaha Hi/Lo, Sjukorts stöt samt Femkorts stöt. Dessutom erbjuds nu ytterligare nivåer inom cash spel, utöver turneringar med låga inköp, freerolls och unika sit-n-go spel.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories