Vinn ett VIP paket till oktoberfestivalen hos PartyPoker

Vinn ett VIP paket till oktoberfestivalen hos PartyPoker 0001

PartyPoker.com startade nyligen ett helt fantastiskt erbjudande med inbjudan till Europas största fest, Oktoberfestivalen i München, som pris.

Detta erbjudande är dock väldigt tidsbegränsat och gäller bara fram tills den 28 september så det är bäst att skynda om detta är nått för dig. PartyPoker har 12 VIP paket på spel som deras spelare kan vinna. Dessa paket inkluderar följande:

{banner}

* $500USD till resekostnader

* Boende för 2 personer på ett lyxigt 5-stjärnigt hotell

* Middag på en fredagskväll som även inkluderar en exklusiv freeroll turnering. Vinnaren i detta event får ett $12,000 Partypoker.com Million kryssningspaket

* En gokart upplevelse

* VIP behandling på nattklubben P1

* En exklusiv VIP middag och fest i de välkända "hippodrome" tältet

Men vad kostar då chansen till att vinna ett av dessa otroliga paket?

Du kan spela vid ett kvalificeringsbord genom att spela ihop ynka 20 poäng. Men om inte detta är något för dig så kan du i så fall hänvisa två vänner till PartyPoker och därmed få vara med i en kvalificeringstävling. Men dessa vänner måste ha registrerat sig hos Party senast den 27 september.

Det kommer att spelas 2 större events, som vardera har 6 paket på spel. De ena har redan spelats, då de spelades i fredags, den 21 september. Men ett återstår och spelas nu på fredag, den 28 september klockan 21:30. Det finns tre möjligheter att ta sig till detta kommande event, antingen genom att hamna bland topp 10 i dagliga 20 poängs kvalificerings heat, att hamna bland topp 25 i ett 50 poängs kvalificeringsheat eller att spela ihop 750 poäng innan finalen. Det sista alternative ger dig direkt inträde till final turneringen.

Denna festival i Tyskland förväntas locka till sig över 6 miljoner besökare vilket nästan gör det ett måste att besöka. Så se till att ta denna chans som PartyPoker.com erbjuder dig och ta del av en upplevelse du sent kommer att glömma.

Och varför inte slå två flugor i en smäll? Samtidigt som du gör ett försök att vinna en resa till München så kan du samtidigt spela till dig en plats i våra två kvarvarande $5000 PokerNews Cup freerolls. Dessa freerolls är exklusiva för spelare som registrerat sig hos PartyPoker via PokerNews. Så registrera dig idag hos PartyPoker och bägge dessa resor, Oktoberfestivalen och PokerNews Cup, kan bli dina!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories