Svenska spelare landar sponsoravtal

Svenska spelare landar sponsoravtal 0001

Det allt mer framgångsrika svenskarna inom poker får det lättare och lättare att skaffa sig sponsorer som ger spelarna en ordentlig plånbok att röra sig med till turneringsinköp. Och nu har William Thorson och Stefan Mattsson precis slutit avtal med sina respektive operatörer.

William Thorson, utsedd till Skandinaviens bästa livepoker-spelare vid Scandinavian Poker Awards, har nyligen landat ett avtal med Betsson där han blir företagets affischnamn. Och hans resultat från 2006 med bland annat en 13:e plats i WSOP Main Event och en 3:e plats vid EPT Dublin talar för sig själva och Betsson är glada över att få ett sådant starkt tillskott till Team Betsson. Bägge parterna har stora förhoppningar på detta samarbete och ser ljust på framtiden.

Stefan Mattson å andra sidan har nyligen skrivit på för ett ettårigt sponsoravtal med Purple Lounge Poker. Purple Lounge som haft ögonen på Stefan under en tid beslöt sig för att kontakta honom efter hans senaste framgångar med bland annat en 22:a plats i årets WSOP Main Event, en 57:e plats i fjolårets WSOP Main Event. Han följde även upp 22:a platsen i WSOP med en 4:e plats i Bellagio Cup III . Och i samband med hans framträdande plats i säsongens första EPT-event så beslöt sig Purple Lounge för att göra denna nyhet tillgänglig för allmänheten.

"Stefan är verkligen en driven ung man med en väldigt ljus framtid om han fortsätter i samma framgångsrika takt som han gjort fram tills idag. Vi vill passa på att gratulera Stefan till hans 22:a plats vid årets WSOP och vi hoppas på att kunna gratulera igen framöver, efter ytterligare pokerframgångar," sa Chris Gorman, styrelseordförande för Purple Lounge Limited.

Stefan själv ser fram emot att få arbeta med Purple Lounge, "Jag är verkligen nöjd över att få denna möjlighet att arbeta med Team Purple Lounge och jag ser ljust på framtiden. Min framgång i årets WSOP var häpnadsväckande och jag är säker på att jag kommer att leverera ytterligare framgångar under året som Purple Lounges pokerambassadör."

[I]Dagens PokerNews tips: Spela hos Purple Lounge Poker, bli en av de 50 bästa rake spelarna och du får vara med om deras "Mad Dash for Cash" erbjudande där spelarna kan få upp till $9000. Skapa ett konto idag och ta del av vår exklusiva bonus på 100 % upp till $1000 vid första insättningen.[/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories