PokerNews Cup uppdatering - Över $250 000 i freerolls återstår!

PokerNews Cup uppdatering - Över $250 000 i freerolls återstår! 0001

I oktober 2007 ska PokerNews Cup spelas i Melbourne och PokerNews, tillsammans med många av de bästa pokerrummen online, ger våra läsare möjlighet på möjlighet att vinna sig en resa till detta event. Varje freeroll som återstår, drygt 50 stycket totalt, ger vinnaren ett $5000 PokerNews Cup paket som innefattar inköp till PokerNews Cup Main Event värt AUD$3000, sex nätter på exklusiva Crown Promenade Hotell samt $1500 i kontanter för att täcka resa samt utgifter under vistelsen "down under". Utöver detta så får alla vinnare även tillgång till diverse olika team funktioner, exklusivt för Team PokerNews.

Låter detta som nått som du skulle vilja uppleva? I så fall, vad väntar du på. Här nedan ser du vilka freerollturneringar som vi erbjuder under de kommande dagarna och där varje freeroll ger en lycklig vinnare denna resa:

Onsdag den 15 augusti klockan 21:00 - TonyG Poker

Ladda ner TonyG Poker genom PokerNews och registrera ett konto, gör en insättning och spela sen ihop 200 TonyGPoker poäng som spelaren använder sig av för att köpa in sig i turneirngen. Alla dessa krav måste vara uppfyllda senast i morgon, den 14 augusti.

Torsdag den 16 augusti klockan 21:00 - Titan Poker

Efter att ha laddat ner Titan Poker genom PokerNews, så måste spelarna skapa ett konto, göra in insättning och därefter spela ihop 1 titan poker poäng som de använder sig av för att köpa in sig i turneringen. Alla dessa krav måste vara uppfyllda senast den 15 augusti.

Lördag den 18 augusti klockan 02:00 - Absolute Poker

Ladda ner Absolute Poker genom PokerNews, registrera ett nytt konto och gör en insättning. Sen måste spelaren spela 100 raked händer mellan den 10-15 augusti för att bli kvalificerad till denna freeroll. Kvalificerade spelare kommer att registreras automatiskt till freerollen, 24 timmar innan den startar.

Söndag den 19 augusti, 22:00 - PokerStars

För att bli kvalificerad till denna freeroll hos PokerStars så måste spelarna ladda ner deras mjukvara genom PokerNews, skapa ett nytt konto och göra en insättning. Därefter måste spelarna spela ihop 250 poäng innan den 14 augusti. Så vad väntar ni på, sätt igång nu!

Onsdag den 22 augusti klockan 02:00 - UltimateBet

För att bli kvalificerad till denna freeroll hos UltimateBet så måste spelarna ladda ner deras mjukvara genom PokerNews, skapa ett nytt konto, göra en insättning och därefter spela 100 raked händer mellan den 14-19 augusti. Kvalificerade spelare kommer att automatiskt bli registrerade till freerollen, 24 timmar innan den startar.

Onsdag den 22 augusti 22:00 - PartyPoker

Ladda ner Party Poker genom PokerNews, registrera ett nytt konto, gör en insättning och spela sen minst 100 raked händer innan den 17 augusti. Alla kvalificerade spelare måste registrera sig själva till turneringen så fort den dyker upp i lobbyn.

Lördag den 25 augusti klockan 03:00 - Full Tilt Poker

För att bli kvalificerad till denna freeroll hos Full Tilt Poker så måste spelarna ladda ner Full Tilts mjukvara genom PokerNews, skapa ett nytt konto, göra en insättning och spela ihop 300 Full Tilt Poker poäng innan den 19 augusti. När dessa krav uppnåtts blir alla kvalificerade spelare automatiskt registrerade till freerollen.

Besök vår PokerNews Cup sida för ytterligare information om kommande freerolls och vad som väntar de lyckliga vinnarna. Här finner du även de spelare som hitintills vunnit sig ett av dessa paket.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories