Pokernews blir exklusiv online media partner för APPT

Pokernews blir exklusiv online media partner för APPT 0001

Än en gång här på PokerNews så har vi en spännande nyhet. 2007 så har man fått se vårt commitment till live poker turneringar skjuta i höjden och idag kan vi meddela att PokerNews kommer att bli online media partner och sköta all live uppdatering för Pokerstars Asian Pacific Poker Tour (APPT).

Det första eventet kommer att vara en 3 dagars $2,500 No Limit Hold'em turnering i Manilla. Team PokerStars kommer att representeras av Joe Hachem och Daniel Negreanu. Andra stopp på touren kommer bland annat att ske i Seoul, Korea samt finalen i Sydney, Australien.

Du kommer att kunna ta del av dagliga uppdateringar här på PokerNews, men för första gången någonsin så kommer även dessa levereras på både kinesiska och japanska.

PokerNews Marknadschef Gareth Edwards: "Vi är stolta övar att ha blivit ledande på markanden inom pokervärlden och hoppas på att våra kinesiska och japanska läsare kommer att uppskatta möjligheten att följa APPT på deras egna språk."

Pokernews schema för live uppdateringar fylls på snabbt. Nu på torsdag drar eventet i Manilla igång, sen åker vi direkt till öppningen av EPT event i Barcelona i slutet på månaden. Vi kommer självklart att ger er uppdateringar ifrån WSOPE som spelas i London under september månad. Därefter bär det av till Melbourne, Australien för vår egen PokerNews Cup.

[I]Dagens PokerNews tips: Vinn en stol till kommande APPT events på PokerStars och ta samtidigt del av en insättningsbonus på $150 vid första insättningen. [/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories