Vinn en resa till paradiset med Sun Poker

Vinn en resa till paradiset med Sun Poker 0001

Snart är det dags för den årliga Carribean Poker Classic (CPC) att gå av stapeln, för fjärde året i rad och nu ger Sun Poker sina spelare chansen att platser till denna turnering som spelas under årets nästsista månad. Från den första augusti till den sista oktober så har spelare hos Sun Poker chansen att spela till sig platser genom att spela ihop spelarpoäng (MPP).

För att kunna vinna något av alla de paket som står på spel alla med ett sammanlagt värde på $130 000 så måste man spela hos Sun Poker och där ha sitt fokus mot att spela ihop MPP. Det 13 bästa poängplockarna kommer alla bli garanterade en plats i CPC via antingen ett FULL CPC paket värt $10 000 eller ett LIGHT CPC paket värt $4 000. Platserna 14-23 har en femtio procent chans att vinna sig en plats då dessa spelare gör upp om platserna i en Sit-n-Go turnering. Resterande spelare, från plats 24-100 gör sen upp om de tre sista kvarvarande paketen genom en freeroll.

Totalt sätt så har alltså de 100 bästa spelarna en chans att vinna något av dessa paket och detta är vad de slåss om:

$10.000 CPC-paket:

- $6.300 buy-in till Main Event

- $1.200 till sju nätter på St. Kitts Marriott

- $2.500 i kontanter till resa samt utgifter

$4.000 CPC Light-paket:

- $1.200 till sju nätter på på St. Kitts Marriott

- $2.140 i kontanter till resa samt utgifter

- $660 i turneringskuponger (tre $220-kuponger)

Men tro nu inte att man nöjer sig med detta hos Sun Poker! Nejdå, man har också meddelat att man har för avsikt att ge den Sun Poker spelare som klarar sig längst i CPC en plats i EPT finalen i Monte Carlo. Spelare kommer alltså att få ett paket värt totalt €12 000. Så missa inte detta gyllene tillfälle dom du vill kombinera resande med poker. Med två chanser till priset av ett, kan de bli bättre än så?

[I]Dagens Tips: Registrera dig hos Sun Poker i dag och vinn en plats till Caribbean Poker Classic och en plats i ETP Monte Carlo kan bli ett faktum! [/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories