Daniel Negreanu gör äntligen debut i EPT

Daniel Negreanu gör äntligen debut i EPT 0001

Daniel "KidPoker" Negreanu kommer äntligen att göra en efterlängtad debut i EPT senare denna månad då årets säsong av EPT drar igång i Barcelona, Spanien. Daniel kommer att så följe med sina Team PokerStars medlemmar Greg Raymer och Humbeto Brenes i säsongens första EPT.

Negreanu har snart nått $10 miljoner i turneringsvinster och en EPT vinst skulle göra hans resumé ännu mer imponerande. Daniel är en av de proffs som ser och bekräftar populariteten bland de allt växande pokerturneringarna i Europa. En spelare som insett vilket tillfälle detta är och något som man inte längre kan ignorera.

Men Daniel är inte ensam om att ha insett värdet med dessa europeiska turneringar. Phil Ivey har redan spelat till sig en andra plats i ett EPT event. Doyle Brunson har nyligen bekräftat att han kommer att delta i WSOPE. Och årets upplaga av Irish Open fick se proffs som Mike Sexton, Phil Laak, Antonio Esfandiari, Jennifer Tilly samt Dan Harrington bland många andra. Och med den kommande WSOPE turneringen så kan vi förvänta oss se ett flertal rekord gå om intet, så som deltagarantal. Och med det ökade inköpet för årets säsong av EPT så erbjuder nu Europa ett stort urval av turneringar som proffsen bara inte kan avstå.

Daniels enda resultat från Europa var en 7:e plats vid WPT Grand Prix De Paris under 2003. Men nu ger sig han in i jakten på att bli den första spelaren någonsin att vinna en WSOP, WPT och EPT titel. Men han är inte ensam i den jakten, spelare som Joe Hachem, John Gale, Roland De Wolfe, Scotty Nguyen och Gavin Griffin har alla 2 av dessa 3 titlar så han kommer inte ha en lätt uppgift framför sig.

[I]Dagens PokerNews tips: Varför inte se till att du blir den spelare som sätter käppar i hjulet för "Kid Poker" i hans jakt på en EPT titel. Kvalificera dig till ett EPT event via PokerStars för låga $5.50! [/I]

Vad tycker du?

Register to leave a comment

Fler nyheter

Other Stories