High Stakes Poker säsong 4 visas nu på TV

High Stakes Poker säsong 4 visas nu på TV 0001

Det bästa pokerprogrammet i mångas ögon kan återigen ses I tv-rutan hos amerikanska tittare och på datorn hos många européer. Den fjärde säsongen av denna populära serie började sändas i går och redan ett par timmar senare så kunde man ladda ner eller se detta avsnitt via olika sidor online.

I säsongens första avsnitt fick vi se spelarna Phil Laak, Antonio Esfandiari, Todd Brunson och Mike Matusow gör upp emot nykomlingarna Brian Brandon och Tony Salorio. Dessutom så fanns även en välkänd cashspelare vid namn Voulgaris samt sist men inte minst så återfanns ingen annan är Phil Hellmuth.

Denna pokershow kunde inte ha fått en bättre start då man valde att köra ett unik variant vid sidan av spelet. Varje spelare som spelade 7-2 och lyckades vinna en pott med denna hand skulle få $500 per person av de andra spelarna vid bordet. Och precis som man hoppats så skapade detta en massa action och bjöd på riktigt underhållande poker. Bland annat så fick vi se en pott på $280 000 där Salorio satt med 7-2 i spader och försökte bluffa bort Brandon, utan att lyckas. Saken var den att på floppen kom K-K-4 och Brian Brandon satt med K-K på handen. Han hade med andra ord lyckats floppa ett fyrtal.

Men redan i spelets andra hand så fick vi se den första utdelningen på denna 7-2 hand. Vännerna och rivalerna Mike "The Mouth" Matusow gick upp emot Hellmuth. Mike satt med KK och Hellmuth hade 7-2. Hellmuth öppnat spelet med att höja preflop vilket Mike synade. Floppen kom Q-J-6 och Hellmuth satsar ut. Mike synar och 8 kommer på turn. Hellmuth satsar nu ut 17 000 och Mike synar efter en stunds betänketid. Hellmuth är nu hur kall som helst och satsar nu $40 000 vilket får Mike till att börja fundera, att sucka lite uppgivet, han vrider sig i stolen samt klagar högljutt och övertalar sig själv att Hellmuth träffat en 2-outer mot honom. Detta ledde till att han visar upp sina K-K och kastar dom. Hellmuth visar då stolt upp sin 7-2 hand och spelarna vid bordet brister ut i ett got skratt.

Mike kunde inte släppa denna hand och den diskuterades under resten av programmet. Och som vanligt, när vi ser Hellmuth vid bordet, så förekom det munhugg fram och tillbaka, allt för att roa spelarna och tittarna.

Nästa vecka så är det dags för nästa avsnitt och då får vi se spel med ett minimum inköp på $500 000 mellan några av de allra största "High stakes" spelarna.

[I]Dagens PokerNews tips: Vinn dig en resa till Australien och PokerNews Cup tack vare Titan Poker, vinn första priset på $250 000 i Main Event och du kanske kan vara på väg att själv bli en high stakes spelare. [/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories