Gus Hansen vinner över $1 miljon under 24 timmar

Gus Hansen vinner över $1 miljon under 24 timmar 0001

För ett par år sedan så var det ytterst ovanligt att se Gus Hansen spela poker online och ännu mer ovanligt att se honom vinna, när han väl spelade. Men under 2007 så har vi fått se förändringar, på alla fronter. Han inledde året med att vinna Aussie Millions och sen dess så har framgångarna bara löst av varandra. Han satt i ledningen i årets WSOP under en längre tid. Och online har han inte varit sämre, inte ens han blivit en sponsrad spelare hos Full Tilt Poker. Idag så finner vi honom ofta sittandes på PL Omaha bord och har nog den största skaran pokeranhängare bland alla proffs online.

Precis innan starten av WSOP så berättade Gus, via sin blogg, att han vunnit över $1 miljon spelandes PLO hos Full Tilt och detta var enligt honom själv den bästa månaden han haft inom online poker. Och ingen pokerspelare hade väl kunnat säga något annat heller, att $1 miljon inte skulle vara en bra månad.

Men nu har Gus passerat detta med råge genom att vinna över $1 miljon under 24 timmar! Personalen på high stakes database säger att detta förmodligen är den största vinst som en spelare någonsin vunnit under 24 timmars period. Gus vann bland annat en pott på $101 000, den största under dessa 24 timmar, mot KaiBuxxe som lyckats floppa färg, men då Gus lyckats få runner runner fyrtal i knektar.

Just nu så befinner sig Hansen i Australien där han promotar Australian Poker League samtidigt som han agerar som kommentator till Världsmästerskapen i Backgammon. Vid tiden då denna artikel skrevs så fick vi rapporter om att Gus betalat tillbaka en hel del av sin vinst till spelarna vid cashborden, men vad kan man egentligen förvänta sig från denna galna spelare? Vill du se hur de går för honom vid pokerborden online, då är det nu du ska besöka Full Tilt Poker.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories