Doyle Brunson klar för WSOPE i London

Doyle Brunson klar för WSOPE i London 0001

Nu står det klart att självaste Doyle Brunson kommer ta turen över atlanten till London, England för att delta i den första upplagan av World Series of Poker Europa som startar om drygt 3 veckor. Där kommer "Texas Dolly" att göra reklam för pokerrummet sitt samt att spela mot Europas pokerelit i jakten på WSOPE armband och prispengar.

Brunson kommer med största sannolikhet att locka till sig en stor skara åskådare som alla vill se denna legend inom poker i action, en legend som vann WSOP två år i rad, 1976 och 1977.

"Texas Dolly" har totalt 10 WSOP armband hitintills och det vore väl passande om man nu även fick lägga till ett WSOPE armband till denna samling. Bluff Magazine utsåg Doyle till "Den mest inflytelserika pokerspelare" i världen och han är verkligen en ambassadör inom poker. Och denna gamling verkar inte vilja kasta in handuken riktigt än. Han är fortfarande väldigt aktiv och deltar i många pokerturneringar världen över. Förutom de så har han även framträtt i de allt så populära tv-programmet "High Stakes Poker".

Det som många kanske uppskattar mest med Brunson är hans två böcker han skrivit. Två böcker om poker som hjälp spelare efter spelare att utveckla sitt spel och många har denna legend att tacka för sina framgångar. Vi syftar så klart på böckerna "Super System" och "Super System 2". Och Brunsons senaste bok, "My 50 most Memorable Hands" kanske inte innehåller lika mycket hjälp för spelare men den kommer onekligen att bjuda på underhållande läsning.

Brunson sa följande i ett uttalande: "Jag har sett pokern utvecklas under de senaste 50 åren och spelar fortfarande i några av de största turneringarna i världen. Just nu är det London som gäller och intresset för WSOPE är stort."

Online så finner man Doyle under sitt onlinenamn "Tex_Dolly" och du hittar honom spelandes hos sitt egna pokerrum, Doyle Poker, som tillhör nätverket Microgaming (fd Prima).

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories