Cryptologic lägger till Pro View multibord funktion

Cryptologic lägger till Pro View multibord funktion 0001

De populära företaget Cryptologic Network har lagt till en ny Pro View funktion till deras gränssnitt, som tillåter användare att kunna spela upp till 12 bord samtidigt. Spelarna kan förstora/förminska och modifiera sina spelbord så att de bara visar den viktiga informationen vid borden.

Operatörerna som Sun Poker samt William Hill använder sig av Cryptologics nätverk och med denna välkomna funktion så kan vi med största sannolikhet få se en ökad trafik hos de operatörer som är anslutna till detta nätverk.

Multi borden är nu en del av online poker och alla stora pokersidor ger dig chansen att spela flera bord.

Faktum är, att det finns spelare som trivs med att spela på 4, 8, 10 till och med 20 bord samtidigt. Om du är en vinnande spelare så kan denna funktion öka dina vinstmöjligheter ytterligare. Här på PokerNews har vi några tips som hjälper dina chanser för att lyckas:

Spela bara så många bord som du klarar av:

Bara för att några av dom stora namnen inom poker spelar på tio bord samtidigt så betyder det inte att du måste göra det. Om det blir för mycket så kommer du inte att klara av att spela på den nivå du är van vid.

Spela samma speltyp på alla bord:

Det kan bli väldigt förvirrande om du spelar Omaha på ett bord och stötpoker vid ett annat. Håll dig till samma speltyp för att hålla balansen i ditt spel vid varje bord som du spelar. Likaså om du spelar cash games så öppna inte en turnering, för att mixa ditt spel tron att du kan passa på att spela in lite poäng eller pengar. Det kan kosta mer än de smakar!

Håll ett öga på din förtjänst takt:

Om du vinner i snitt $10 i timmen, så kommer din förtjänst takt att minska när du går in på ett annat bord. Detta är ok om du faller ner till $8 på ditt andra bord för totalt så ligger du då på $18 vid två bord, vilket helt klart är högre än vad du spelar ihop vid ett bord. Men om du spelar vid tre bord och har en förtjänsttakt på $5 per bord så spelar du med andra ord ihop $15 per timme vilket betyder att du tjänar mer på att spela vid två bord istället för vid tre bord. Håll ett vaksamt öga på detta för att hitta den situation som fungerar bäst för dig!

[I]Dagens PokerNews tips: Spela hos Sun Poker och tjäna pengar på att slå ut spelare i deras "Headhunter Challange". Ta samtidigt del av vår exklusiva insättningsbonus på 100 % upp till $100 samt Sun Pokers månadsbonus på upp till $1000. [/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories