Purple Lounge Pokers svenska pokertour fortsätter

Purple Lounge Pokers svenska pokertour fortsätter 0001

För drygt en månad sedan så spelades Purple Lounges svenska pokertour i Stockholm, den 4:e anhalten på denna tour som sker i samarbete med tidningen Moore. Och nu är det dags för nästa omgång och denna gång befinner man sig på västkusten med anhalter i Halmstad, Göteborg, Helsingborg och Malmö.

Den 17 juli så kommer den femte turneringen spelas i vackra Halmstad. Därefter beger man sig vidare till Göteborg för att två dagar senare spela den 6:e turneringen. Ytterligare två dagar senare så befinner man sig i Strömstad. Sen dröjer det fram till den 2:a augusti innan det är dags för nästa turnering som då spelas i Helsingborg. Det hela kommer sen att rundas av med en final som kommer att spelas i oktober månad. Exakt datum och plats för denna final är ännu inte bestämd, men vi återkommer med ytterligare information så fort den blir tillgänglig för oss.

På sin väg ner mot Stockholm från Sundsvall så gjorde man ett stopp i Gävle på Club Hang Loose där man spelade den 3:e turneringen i denna tour. Många av de spelare som deltagit i eventet i Sundsvall hade även säkrat sig en plats i Gävles turnering och efter att ha sett alla dealers så förstår jag mer än väl varför. Vem vill inte spela poker, uppleva spänning samtidigt som man har något riktigt vackert att fästa blicken vid? Och som förväntat så blev det några intensiva timmars pokerspelande och till slut så stod de klart vilka fyra spelare som tagit sig vidare till final turneringen. Dessa blev:

Finalister vidare från Gävle

1 – Andre Sjödal

2 – Jonathan Brynielsson

3 – Jan Pettersson

4 – Christoffer Hagman

Purple Lounge Poker och Moore Magazine bussen rullade sen vidare till Stockholm och närmare bestämt Göta Källare på söder. Här stod 30 spelare redo att kämpa om de 4 åtråvärda finalplatserna och bland alla spelare så dök ett känt ansikte upp. Ingen annan är Bo Sehlstedt fanns på plats för att delta i detta event. Som de flesta vet så är Bo en högt aktad pokerspelare i Sverige och världen så att ta en plats till finalen via detta event blev genast svårare. Och det förvånar väl knappast någon då Sehlstedt tog sig vidare till finalen.

Finalen i detta event bjöd på riktigt underhållande poker för åskådarna. Eller vad sägs om pocket sjuor mot pocker damer där båda träffar triss på floppen. I en annan hand så träffar en spelare triss på floppen, motståndaren lyckas sen träffa färg på turn men spelare ett kontrade med att träffa kåk på rivern. Mer underhållning än så kan man väl knappast begära.

Avgörandet bjöd även de på riktig underhållning. Danny Wuh satt med {q-Spades}{q-Hearts} och David Walden hade {a-Clubs}{10-Hearts}. Floppen kom {4-Hearts}{a-Diamonds}{5-Clubs} och David övertog ledningen med ett par i ess. Men på turn så föll {q-Diamonds} och Danny tog tillbaka ledninge och som inte de vore nog så föll {q-Clubs} på rivern för att ge Danny ett fyrtal i damer och segern i detta event.

Finalister vidare från Stockholm

1 – Danny Wu

2 – David Walden

3 – Jan Lernfelt

4 – Bo Sehlstedt

I nästa artikel presenterar vi vinnarna från de kommande eventen samt detaljer kring den kommande finalen, vart och när den kommer att spelas. De spelarna kommer att göra upp om i finalen är en resa till asiens pärla Macao där vinnaren kommer att få spendera 1 vecka på Purple Lounges bekostnad.

[I]Dagens PokerNews tips: Ladda ner Purple Lounge Poker via PokerNews och ta del av en exklusiv insättningsbonus på 100 % upp till otroliga $1000. Är du sen en riktigt aktiv spelare hos Purple Lounge så kan du bli medlem i deras vip club Quintessentially och där igenom ta del av en massa otroliga förmåner. [/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories