National Poker League förbereder sig inför öppnings eventet i London

National Poker League förbereder sig inför öppnings eventet i London 0001

Med ett öppningsdatum som kommer allt närmare, den 12 augusti, så ökar spänningen för NPL eller National Poker League. Många pokerfantaster väntar med spänning på starten av detta öppningsevent som kommer att gå av stapeln i på Cannon Club i London och som sen kommer att pågå över ett flertal dagar och som avslutas med Main Event Final Table som spelas den 18 augusti.

UK Open är det första eventet i 2007 års NPL världstour. Ytterligare på schemat finns stopp på Filippinerna, Australien samt USA där årets tour kommer att avslutas med Vegas Open som spelas i början av december månad.

Och med det inledande eventet i England så kommer NPL också att dra igång sin tv-bevakning av alla sina evenemang och på så sätt locka till sig ytterligare stora namn inom poker samtidigt som man vill leverera förstklassig poker till tittarna. "Vi är extremt glada over att Loose Cannon Club har slagit sig samman med oss på NPL och stå som värd för vår första, internationella och tv-sända pokerturnering i Europa," sa Sam Riddle, chef för NPLs tv-avdelning. "Vi kommer att starta inspelningen redan vid kvalificeringsomgångarna och på så sätt kunna producera sex entimmeslånga avsnitt från inledningseventet UK Open," sa Riddle.

Totalt så planerar NPL att producera 26 avsnitt som de planerar att sända världen över, från USA och Kanda till Europa, Asien och Latinamerika. Denna serie tv-avsnitt förväntas nå uppåt 100 miljoner hushåll. Alla dessa 26 avsnitt kommer att spelas in i HD-format och kommer, förutom själva spleen, även att innehålla ytterligare underhållning samt intervjuer med spelarna, tips och annan användbar information för alla pokerspelande tittare.

Spelare som har för avsikt att delta i de första eventet, UK Open, bör känna till den engelska spellagen som säger att icke-medlemmar (spelare som saknar medlemskap hos värden Loose Cannon Club) måste registrera sig senast 48 timmar innan spelstart. Dessa spelare kommer att bli tilldelade ett gästmedlemskap såvida man registrerat sig senast 48 timmar innan. För ytterligare information om Loose Cannon Club, besök då deras hemsida www.loosecannonclub.com.

Utöver första priset så kommer vinnaren av Main Event i UK Open få en NPL 2007 UK Open buckla, trofén för detta event. Denna pokerfestival kommer även att inkludera en välgörenhetsauktion i förmån för London-baserade Great Ormond Street Hospital Children's Charity som kommer att hållas den 16 augusti. Här kommer ett flertal olika pokerbaserade produkter att auktioneras ut.

För ytterligare information om National Poker League och alla event på årets schema, besök då www.nplworldpoker.com.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories