High Stakes Poker säsong 4 hos GSN

High Stakes Poker säsong 4 hos GSN 0001

Ett av de mest populäraste pokerprogram idag, High Stakes Poker, kommer snart att dyka upp i Tv-rutan igen med helt nya avsnitt. Dessa nya avsnitt, som utlovar både spänning och en helt ny twist, kommer att börja sändas på GSN den 27 augusti.

Första halvan av denna säsong, som är den fjärde i ordningen, kommer att utspelas precis som vi känner igen serien. För att ens få sätta sig ner vid bordet så måste spelarna punga upp med $100 000 utav deras egna pengar. Även spelarna kommer att vara bekanta men med en liten notering. Phill Hellmuth kommer åter igen att dyka upp i HSP efter att ha varit frånvarande under de två senaste säsongerna. Förutom Phil så kommer man att få se spelare som Doyle Brunson, Daniel Negreanu, Mike "The Mouth" Matusow, Jennifer Harman, Barry Greenstein, Eli Elezra, Phil "The Unabomber" Laak, Sammy Farha och Todd Brunson för att nämna några.

Men det som skiljer säsong fyra från alla de tidigare säsongerna är när man beger sig in i de sista sju avsnitten. Med början den 7 november så kommer High Stakes Poker verkligen att bli "High Stakes" då minimuminköpet höjs från $100 000 till hela $500 000. Varje spelare kommer alltså att vara tvungen att betala en halv miljon dollar enbart för att få sätta sig ner vid bordet.

All aktion i dessa $500k avsnitt är verkligen hög. GSN var snälla nog att bjuda ner mig till inspelningen av ett av dessa avsnitt och från vad jag såg så är jag säker på att tittarna inte kommer att bli besvikna, tempot är högt, pengarna flödar och gigantiska potter.

Detta var verkligen en ren fröjd att se, men det har dock en baksida också. Med ett ökat inköp så kom även ökade spänningar spelarna mellan men denna kombination garanterar dock en sak, underhållande tv för tittarna. Så se till att du inte missar den kommande säsongen av High Stakes Poker, en säsong du bara inte får missa. Sen under början av 2008 så kommer GSN även att börja sända säsong sex av World Poker Tour, så är det poker du vill titta på, då är GSN det självklara valet för dig.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories