Sista utropet för Karibien Poker kryssningen från Ladbrokes!

Sista utropet för Karibien Poker kryssningen från Ladbrokes! 0001

Har du inte redan anmält dig till denna freeroll så borde du skämmas. Ett sådant otroligt erbjudande är inget som presenteras dagligen. Du har nu sista chansen att kvalificera dig till denna freeroll som spelas om 3 dagar där du kan vinna dig en 10 dagars kryssning i Karibien, värt $5 500.

Det finns väl ingen inbiten pokerspelare som kan tacka nej till ett erbjudande av denna typ? Att få möjligheten att spendera 10 dagar ombord en lyxkryssare, 10 dagar i sol och värme samtidigt som man får göra det man gillar bäst, att spela poker med chans på stora pengar. Förra årets Main Event betalade hela $375 000 till vinaren och årets event väntas inte bli sämre. Under fjolårets kryssning så fick vi se spelare som The Devilfish - Dave Ulliott, Marc "Mr Cool" Goodwin och Roy "The Boy" Brindley bland de proffs som tagit gjorde upp om detta första pris.

Denna kryssningsfreeroll kommer ha ett begränsat antal platser vilket gör att vinstchanserna ökar ytterligare. Det är förvånansvärt hur många spelare som hoppar över detta otroliga erbjudande. Låt nu inte du bli en av dom!

Ombord på "Explorer of the Seas" så kommer du att kunna ta del av denna 10 dagars semester samtidigt som du kan spela i vilka turneringar och sido event du känner för. Utnyttja detta tillfälle och ta med dig din respektive så kommer han/hon aldrig mer att klaga på att du spelar för mycket poker! Kryssningen kommer att utgå från New York och sen göra anhalter i San Juan i Puerto Rico, Charlotte Amalie i St. Thomas, Casa de Campo i Dominikanska republiken samt att ni kommer få att besöka en exklusiv privatstrand, ett paradis för vattensporter i Labadee. Klicka på denna länk om Ladbrokes Poker kryssning för mer information. Kom ihåg, tiden är knapp så du bör agera redan idag! Du har enbart några få dagar på dig att spela ihop de 100 händer som krävs.

Denna Ladbrokes kryssning kommer att utgå från New York den 25 januari 2008 och vara åter i hamn igen den 3 februari 2008. Varje hytt ombord på "Explorer of the Seas" har en egen privat balkong samt är utrustade med WI-FI internet.

[B][I]Dagens PokerNews tips: Boka dig din lyxkryssning i januari genom att vinna denna Ladbrokes Poker freeroll!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories