Purple Lounge och Moore Magazines svenska poker tour i full gång

Purple Lounge och Moore Magazines svenska poker tour i full gång 0001

Det som många svenska Purple Lounge spelare har gått och väntat på är nu i full gång. Purple Lounge Poker och Moore Magazines svenska poker tour har nu påbörjats. Genom online freeroller så har man kunnat kvalificera sig till dessa live freerolls. De 4 bästa spelarna från respektive live freeroll går sen vidare till finalen som kommer att spelas i Stockholm. Plats och datum för denna final är ännu inte bekräftat men vi återkommer med ytterligare info så fort allt är klart. Det spelarna gör upp om i denna final är en resa till Macau i fjärran östern. Resa, boende och fickpengar är allt inkluderat och vinnaren får spendera en vecka i denna otroliga miljö, allt på Purple Lounges bekostnad.

Hitintills har 3 freerolls spelats av de totalt 11 på schemat. Umeå (Skellefteå), Sundsvall och Stockholm är nu färdigspelade och nu tar man en paus fram till i mitten på juli, då man återupptar resten av denna tour.

Här är schemat för de kvarvarande freerollerna:

Freeroll 5: Halmstad - 17 July 2007

Freeroll 6: Båstad (flyttats till Halmstad)* - 17 July 2007

Freeroll 7: Göteborg - 19 July 2007

Freeroll 8: Strömstad - 21 July 2007

Freeroll 9: Helsingborg - 2 August 2007

Freeroll 10: Malmö (flyttats till Helsingborg) - 2 August 2007

Freeroll 11: Västervik - 3 August 2007

FINALEN: Stockholm (Lokal och datum ännu inte bestämt)

Först på schemat stod eventet i Umeå men på grund av omständigheter så var man tvungen att flytta hela eventet till Skellefteå.

Alla spelare som dykt upp till evenemanget fick då transporteras med buss till Skellefteå och därmed försenades starten. Men spelarna klagade inte då de underhölls av tjejerna från Moore och personalen från Purple Lounge.

Här följer resultatet från Skellefteå och dessa 3 är vidare till finalen:

1 – Per-Arne Sträng

2 – Nils-Johan Sjöquist

3 – Michael Jauving

4 - Linus Edström

Turneringen avgjordes med följande hand:

Per sitter med K-10 och Nils med Q-3. Spelarna är all-in och floppen kommer J-8-5. Pers kung hög hand leder en ledning som han aldrig släpper då turn kom 10 och river 4. Per blev därmed vinnaren av detta event.

Nästa anhalt på schemat var Sundsvall som spelades på torsdagen den 14 juli på club 360.

Finalen i detta event bjöd på riktig underhållning. En spelare var dock inte allt för munter. Michael Sjödin blev nämligen utslagen av sin egen mor och detta var nått som han inte alls var nöjd över. Det skulle dock visa sig att han åkte ut mot vinnaren av hela eventet då hon tog hem första priset.

Slutresultatet:

1 – Pia Sjödin

2 – Tomas Jonasson

3 – Andres Salinas

4 - Daniel Bladh

Purple Lounge och Moore Magazines svenska poker tour i full gång 101

I morgon så publiceras nästa artikel i denna serie, med rapport från evenemangen i Gävle och Stockholm. Vi kommer sen att följa upp med rapporter från de andra kvarvarande evenemangen samt från finalen.

[I]Dagens PokerNews tips: Ta del av PokerNews exklusiva bonus hos Purple Lounge Poker. Få 100 % upp till $1000 vid din första insättning. Bli sen en VIP spelare och bli omhändertagen av vackra Michelle Orpe, Purple Lounge Pokers VIP manager. [/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories