Anslut dig till PokerTime och spela i vår sista $12 000 Team PokerNews WSOP freeroll

Anslut dig till PokerTime och spela i vår sista $12 000 Team PokerNews WSOP freeroll 0001

Det är inte lång tid kvar innan 2007 års World Series of Pokers huvud event drar igång I Las Vegas. Vi på PokerNews ger nu er en sista chans att ta er till detta evenemang och denna gång är det tillsammans med PokerTime. Vi erbjuder alla spelare chansen att vinna ett $12 000 Team PokerNews WSOP paket via denna freeroll hos PokerTime, som spelas måndagen den 18 juni klockan 21:00, om alltså en vecka.

En lycklig spelare kommer få detta paket, värt $12 000 som inkluderar inköp till WSOP och dess huvudturnering á $10 000 samt ytterligare $2 000 för att täcka resa till och från Las Vegas samt boende under vistelsen där. Dessutom så kommer vinnaren att kunna ta del av alla förmåner som medföljer att vara medlem i Team PokerNews. Ett helt enastående pris för att vara en freeroll.

För att kvalificera sig till denna $12 000 Team PokerNews WSOP freeroll hos PokerTime så måste spelarna ha laddat ner PokerTimes mjukvara via PokerNews och skapat ett nytt konto. Därefter har spelarna fram tills söndagen den 17 juni på sig att spela ihop 100 PokerTime poäng för att kvalificera sig till denna $12 000 Team PokerNews WSOP Freeroll.

Redan befintliga PokerTime spelare, som registrerat sig hos PokerTime via PokerNews kan även de delta i denna freeroll, så länge man uppfyller kravet om inspelade poäng före söndagen den 17 juni. Detta är sista chansen för PokerNews alla läsare att spela till sig ett WSOP paket genom PokerNews, så se nu till att ta den!

[I]Dagens PokerNews tips: PokerTime erbjuder också en fantastisk insättningsbonus på 100 % upp till $200 vid första insättning! Så registrera dig nu och ta del av detta erbjudande, samtidigt som du spelar till dig de poäng som krävs. [/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories