PokerProForAYear Uppdatering – Kvalificera dig till vår $12,000 Global Freeroll!

PokerProForAYear Uppdatering – Kvalificera dig till vår $12,000 Global Freeroll! 0001

Serie 3 i den fantastiska PokerProForAYear tävlingen kommer allt närmre, men det finns fortfarande tid till att kvalificera sig till den fantastiska $12,000 Global Freeroll. Det finns också två $500 garanterade turneringar och självklart, finalen i serie 3. Så det finns fortfarande chanser kvar att få ihop fler PokerProForAYear liga poäng.

Våran $500 garanterade turneringar forsätter att var populära i serie 3. Runda 4 vanns av utc67, som vann $250 och 500 poäng. Den nyligen spelade serie 3 $500 Freeroll garanterade en febrig tävling med 82 startande och vanns av tysken thorst14. Australiens TaipanJ kom på andra plats med en annan tysk som slutade trea (svwerde3).

Tyskland var väl representerad med 20 startande av 82. Slutligen, runda 6 av $500 garanterad turneringen vanns av sfanants, som slog den totala ledaren kassike och tog hem ligapoängen och pengarna.

Sfanants har nu smugit in på tionde plats i serie 3, med flertalet stora spelare som kassike, splug, och Goldrak där alla gör framträdanden och första platsen hålls för tillfället av merock som har imponerande 8710 poäng. Kan merock hålla sin placering i serie 3 och nå en plats vid finalbordet? Med bara tre rundor kvar i serie 3, så behöver vi inte vänta länge för att få se.

En av de kvarvarande 3 rundorna är en serie 3 $12,000 WSOP Global Freeroll som kommer att spelas den 9 juni med start kl 21:00 svensk tid. Vinnaren av denna Freeroll kommer att vinna ett paket innehållande inträde till 2007 World Series huvud event (pris $10,000) plus $2000 för resa och boende. Det är också 12000 ligapoäng till vinnaren, med 2000 poäng bara för att man har deltagit i tävlingen. Detta är det enklaste sättet att påverka ställningen i PokerProForAYear tävlingen. För att kvalificera sig till denna freeroll, behöver du göra en insättning på $50 eller mer plus spela ihop 200 Pacific Poker poäng före den 5 juni.

Spelare som tar sig till finalbordet i slutet av året kommer att spela om det fantastisk paketet värt $50,000 som inkluderar sponsorer i fyra stora turneringar 2008, plus resa och boende. Kom ihåg, alla PokerProForAYear events och freerolls är sponsrad av Pacific Poker och är bara tillgänglig för PokerNews spelare. Det är ett stort värde bara där.

Tror du att du har vad som krävs? Delta i PokerProForAYear nu och start jakten på poängen, där du kan höja din placering och poängmässig bli PokerProForAYear 2008.

[I] Dagens PokerNews tips: PokerNews spelare som skapar ett konto hos Pacific Poker har också rätten till en exklusiv 60% bonus när de gör sin första insättning upp till $100. Registrera dig genom PokerNews idag![/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories