PokerNews livebevakning av WSOP i full gång

PokerNews livebevakning av WSOP i full gång 0001

Då var det som många gått och väntat på äntligen i full gång. Vi talar förstås om World Series of Poker. För många pokerspelare så är detta höjdpunkten på året, då WSOP spelas, och många har detta som ett mål, att ta sig till WSOP och spela i huvudtävlingen med chans att vinna miljontals kronor.

Detta är något som vi på PokerNews har uppfattat och därför så kommer vi, tillsammans med våra samarbetspartners, skicka 89 spelare till årets upplaga av WSOP. Dessa 89 spelare kommer att utgöra Team PokerNews som leds utav lagkaptenerna Noah Boeken och Tony G.

Självfallet så befinner sig ett stort antal representanter från PokerNews på plats, mitt i smeten. Vi, tillsammans med Bluff Media har fått rättigheterna till att sköta Live Rapportering från alla årets olika Event och detta är något som sker på alla PokerNews olika språk. Om ni klicka på denna länk så förs ni vidare till vår rapporteringssida där ser ni då att allt redan är i full gång. Senare idag så avslutas Event #1 då finalbordet startar 23:00 svensk tid. Strax innan så påbörjas även Event #3, dag 2 och innan det så drar Event #4 och #5 igång. Med andra ord så kommer det i natt att ske live rapportering från 4 olika turneringar samtidigt. Och detta kan du följa via vår blogg. Vi tillhandahåller även bilder, utvalda händer samt video och ljudupptagningar så att ni läsare verkligen kan få känna som att ni vore på plats.

Under rapporteringslänken så finner du även det kompletta schemat för årets WSOP. Här kan du själv se när de olika turneringarna startar, hur länge de pågår och under vilka dagar. Du ser även vilket inköp det är samt vilken speltyp det är som spelas.

På grund av tidsskillnaden mellan Las Vegas och Sverige så spelas alla turneringar under kvälls och nattetid här i Sverige. Är du själv ingen nattuggla och har ingen lust att sitta uppe en hel natt bara för att följa händelserna så behöver du inte oroa dig. Alla rapporter ligger sparade under respektive turnering och dag så allt du behöver göra på morgonen/förmiddagen är att gå till den turnering och dag som du är intresserad av och sen läsa vår blogg. Där kan du följa turnerings gång, från start tills att spelet avbryts för dagen. Du kan se vilka spelare som lämnat turneringen, hur många som e kvar, vem som befinner sig i ledning. Helt enkelt så finner du all tänkbar information du kan vara intresserad av. Och vi på PokerNews kommer att finnas på plats under alla #55 evenemang. PokerNews är därmed platsen du ska besöka om du, som många andra, är lika intresserad av WSOP som jag själv är.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories