Denna vecka - Över $40,000 i PokerNews Cup freerolls!

Denna vecka - Över $40,000 i PokerNews Cup freerolls! 0001

PokerNews är mitt uppe i att erbjuda våra läsare freerolls till PokerNews Cup som kommer att spelas i oktober i år. Förra veckan erbjöd vi våra läsare en stort antal freerolls och denna vecka är inte sämre. Totalt så kommer vi att erbjuda hela 9 freerolls vardera värda $5000, där alla ger spelarna ett PokerNews Cup paket med inträde till Main Event, sex nätter på hotell och pengar till flyg och utgifter.

Under förra veckan så fick sju lyckliga spelare varsitt $5000 PokerNews Cup paket som ger dem inträde till PokerNews Cup Main Event värt AUD$3000, sex nätter på lyxiga Crown Promenade Hotel samt $1500 i kontanter för att täcka resa samt utgifter under resan. Att delta i våra freerolls är enkelt. Så se till att boka upp dessa kommande datum:

Fredag den 29 juni klockan 03:00– Full Tilt Poker

Detta är din sista chans att kvalificera dig till denna freeroll. Ladda ner Full Tilt Poker genom PokerNews, skapa ett nytt konto och gör därefter en insättning. Sen så behöver du bara använda dig av lösenordet pnewscup för att registrera dig till turneringen.

Fredag den 29 juni klockan 21:00 – Unibet Poker

Unibet Poker erbjuder spelare en $5000 PokerNews Cup freeroll utan

krav på insättning eller spelade händer

. Allt du behöver göra är att ladda ner Unibet genom PokerNews, registrera ett nytt konto och sen använda dig lösenordet pnewscup för att få tillträde till turneringen.

Lördag den 30 juni klockan 21:00 – Paradise Poker

Ladda ner Paradise Poker genom PokerNews, registrera ett nytt konto och gör en insättning. Därefter måste spelarna spela 125 raked händer innan den 30 juni och sen använda sig av koden pncup för att få tillgång till turneringen.

Söndag den 1 juli 17:30 – Poker770

Kvalificering till denna freeroll är enkelt. Ladda ner Poker770 genom PokerNews, registrera ett nytt konto, gör en insättning och använd dig av koden pnewscup för att få tillträde till turneringen. Alla krav måste ha uppfyllts senast 24 timmar innan turneringen startar

Tisdag 3 juli 20:00 – CD Poker

Ladda ner CD Poker genom PokerNews och skapa ett nytt konto. Därefter måste du spela ihop en ynka CD Poker poäng som du sen använder dig av för att köpa in dig I turneringen. Alla krav måste ha uppfylts senast måndagen den 2 juli.

Onsdag den 4 juli klockan 21:00 – TonyGPoker

Efter att ha registrerat ett konto hos TonyGPoker via PokerNews, gjort en insättning så måste man spela ihop 200 TonyGPoker poäng som man sen använder sig av för att köpa in sig i turneringen. Registreringen stänger den 3 juli.

Torsdag 5 juli 21:00 – Titan Poker

Allt spelarna behöver göra är att ladda ner Titan Poker genom PokerNews och skapa ett konto. Allt som behövs därefter är att spela ihop en ynka Titan Poker poäng och använda sig av denna poäng för att köpa in sig I turneringen. Nya spelare har fram tills onsdagen den 4 juli på sig att uppfylla dessa krav.

Lördag den 7 juli 03:00 – Full Tilt Poker

Ytterligare en fantastisk freeroll som hålls av Full Tilt Poker. Allt du behöver göra är att ladda ner Full Tilt Poker genom PokerNews, registrera ett konto och göra en insättning. Därefter behöver du bara använda dig av lösenordet pnewscup och spelare kommer automatiskt att bli registrerad till turneringen.

Lördag den 7 juli 21:00 – PokerStars

PokerStars, en av de största poker operatörerna online erbjuder nu en av sina $5000 PokerNews Cup freerolls. För att kunna delta i denna freeroll så behöver spelarna ladda ner PokerStars mjukvara via PokerNews, skapa ett nytt konto och göra en insättning. Därefter behöver man spela ihop 250 PokerStars poäng före den 30 juni för att bli kvalificerad.

Ha i åtanke att redan befintliga spelare, som registrerat sig hos någon av dessa operatörer via PokerNews, kan alla delta så länge de individuella kraven för respektive freeroll uppfylls.

Detta var allt vi hade att erbjuda denna vecka när det gäller våra $5000 PokerNews Cup Freerolls så se till att själv bli involverad innan det är för sent. För en fullständing lista över våra kommande freerolls, besök då vår PokerNews Cup freerolls sida. Du finner även en summering av alla befintliga freerolls i en tidigare artikel som du finner publicerad här. I denna artikel så får du en enkel överblick över hur många freerolls varje operatör erbjuder och när dom spelas. För krav och annan information, besök då vår PokerNews Cup sida.

Så vill du åka till Australien i oktober, njuta av sol och värme samt ha chansen att vinna en massa pengar, ja då är PokerNews Cup det självklara valet för dig så säkra dig en plats redan idag!

Dagens PokerNews tips: Nästa PokerNews Cup $5000 hålls av Full Tilt Poker. Skapa dig ett konto och passa även på att ta del av vår exklusiva insättningsbonus på 100 % upp till $600 på din första insättning!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories