Åk på kryssning i Karibien tack vare PokerNews

Åk på kryssning i Karibien tack vare PokerNews 0001

Det är mindre än fem veckor kvar till den unika Caribbean Poker Cruise freeroll som spelas hos Ladbrokes via PokerNews. Fixa din biljett till en 10 dagars semester i Karibien samtidigt som du får chansen att spela poker med Europaeliten!

PokerNews ger dig den här chansen genom en exklusiv online freeroll med ett begränsat antal platser – platser som bara är tillgängliga för spelare som registrerat sig via PokerNews Sverige, Norge, England och Spanien. Som vi nämnde så är vår samarbetspartner till detta otroliga erbjudande ingen annan är Ladbrokes Poker som med sin stora generositet erbjuder inget mindre än totalt tio priser i denna freeroll.

Vinnaren får biljetten till kryssningen (värd $5,500), plus inträdesavgift till turneringarna ombord. Andra och tredje plats vinner $550 inträde till ett super-satellite event för att få en till chans på biljetten till kryssningen. Fjärde till tionde kommer var och en vinna ett $66 inträde till en satellit där du har möjligheten att spela till dig en plats i super-satelliten, där biljetter till denna kryssning står på spel. Allt som allt så har du indirekt 10 chansen på dig att komma iväg på denna kryssning.

Förra gången Caribbean Poker Cruise seglade, så fanns bland passagerarna stora namn somt Roy "The Boy" Brindley (som just hade vunnit Betfair European Open), Dave "The Devilfish" Ulliott, Marc "Mr Cool" Goodwin och det svenska pokerproffset Bengt Sonnert. Dom var en grupp topp spelare som minglade med online kvalificerade spelare från Ladbrokes.

Detta är inte bara en poker festival; det är också en chans att besöka fyra storslagna hamnar i Karibien. Fartyget utgår från New York och där går du ombord på denna lyxkryssare "Explorer of the Seas". Du kommer sen att tas till San Juan i Puerto Rico, Charlotte Amalie i St. Thomas, Casa de Campo i Dominikanska republiken och slutligen en egen privat strand med vattensporter på Labadee.

Forfarande inte intresserad och lockad? Du som brukar titta på poker som tv-sändes så känner du säkert igen kommentator duon Jesse May och Roy "The Boy" Brindley. I sin oförhärmliga stil Roy, som representerar Ladbrokes Poker på kryssningen hade sitt att säga sen den förra kryssningen:

"….På en båt som har så många egocentriska galningar per kvadratmeter än St Maarten har bilar och människor tillsammans, så är det trevligt att kunna avslöja en hjälte som Clara Killeen, en anmärkningsvärd 9 årig poker stjärna för framtiden.

Unga Clara, ombord med hennes pokerspelande Irländske fader Kevin, antog en utmaning från en rik svensk spelare och spelade 2 omgångar av heads-up, som de vann i förkrossande still.

Det är inte första gången denna unga spelare undkommit osannolika odds. Rykten säger att hon lämnades ensam för att spela träningsbord, men på något sätt så hamnade i den riktiga turneringen där hon fick en bra utdelning…."

Nöje, sol, hav och poker är garanterat på Ladbrokes Caribbean Poker Cruise och du kanske återvänder hem med en halv miljon dollar i prispengar!

[I]Dagens PokerNews tips: Klicka på denna länk ladda nerl Ladbrokes Poker idag och säkra din plats i denna kryssning. Vinner du och tar med dig din äkta hälft, så kan jag nästan garantera att du inte kommer få några klagomål i framtiden om ditt pokerspelande![/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories