Head Hunting på Cryptologic

Head Hunting på Cryptologic 0001

Cryptologic har lanserat en helt ny turnering för sina kunder. HeadHunter Challenge är en innovativ form av online poker turneringar där spelare får betalt för varje spelare som man slår ut.

HeadHunter Challenge har redan visat sig vara en hit bland vana poker spelare. Javaid Aziz, CryptoLogic's VD sa, "Headhunter Challenge turneringarna är en nyhet inom pokerindustrin och borde vara dragningskraft för våra kunder. Och med de nya funktionerna hos CryptoLogic så som spelhistorik över nyckelhänder, så har spelarna ytterligare verktyg tillgängliga för att utveckla sitt spel ännu mer och därmed förbättra deras spelupplevelse."

"CryptoLogic fortsätter blända spelarna med en mjukvara som ger dem fler verktyg, ytterligare information och förnyelse, allt i syfte att ge maximal spelupplevelse," sa en entusiastisk Aziz.

Så, hur fungerar HeadHunter Challenge?

Om man läser press releasen som Cryptologic la i slutet på förra veckan så kan man läsa: "Headhunter Challenge är en ny typ av multi-table poker turneringar som tillåter spelare att tjäna pengar på varje "spelare" som de slår ut, plus pengarna de vinner av prispotten. Skickliga spelare bör vara försiktiga, för värdet av varje spelare ökar i förhållandet till de antal spelare som denne spelare har slagit ut. Så den bästa spelaren kommer vara en riktig måltavla för de andra."

I samband med lanseringen av detta nya spelformat så lanserade även Cryptologic en hemsida, headhunterchallenge.com, där spelarna kan få hjälp och tips med detta nya spelformat. Här kan de även ta del av bilder samt steg för steg instruktioner om hur de kommer igång.

Det finns flera platser som du kan spela HeadHunter Challenge. Cryptologic är av de populärastat näverken som finns. För programvaran, setup filer och registrering så rekommenderar vi Inter Poker, Littlewoods Poker eller William Hill Poker

Fler nyheter

Vad tycker du?