Åk till Vegas tack vare Hollywood Poker's $12,000 Team PokerNews Freeroll

Åk till Vegas tack vare Hollywood Poker's $12,000 Team PokerNews Freeroll 0001

Endast ett fåtal chanser kvar för spelare att vinna en plats till 2007 års World Series huvud event. Men här är en av dessa fantastiska chanser då via Hollywood Poker som är värd för en $12,000 Team PokerNews Freeroll som spelas den 17 juni klockan 20:00

Vinnaren av denna $12,000 Team PokerNews Freeroll vinner ett paket som inkluderar inträde till 2007 World Series huvud event samt $2 000 för resa och boende. Den lycklige vinnaren blir också medlem i Team PokerNews och kommer därigenom ha möjlighet att ta del av en hel massa förmåner. Huvud eventet är bara runt hörnet och detta är en fantastisk chans för dig att få uppleva din livs pokerresa.

För att kvalificera sig till denna freeroll, så måsta man ladda ner Hollywood Pokers mjukvara genom PokerNews och registrera ett nytt konto. Sen så är det så enkelt att du måste spela ihop 250 Hollywood Poker poäng för fredagen den 15 juni. Spelare som kvalificerar sig till denna freeroll kommer att få en biljett som gör att man kan registrera till turneringen. Denna $12,000 Team PokerNews är också öppen för spelare som redan är registrerade på Hollywood Poker genom PokerNews. Alla måste dock uppfylla alla krav som ställts. 2007 World Series huvud event startar fredagen den 6 juli. Se till att du är en de som har chansen att vara där, skapa ett konto på Hollywood Poker idag genom PokerNews.

[I]Dagens PokerNews tips: Hamna på A listan genom att välja en av fem olikainsättningsbonusar, med ytterligare en present (iPod) hos Hollywood Poker.[/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories