Ta dig till WSOP, helt gratis, med Wingows Poker och PokerNews!

Ta dig till WSOP, helt gratis, med Wingows Poker och PokerNews! 0001

PokerNews och Wingows Poker ger dig nu chansen att vinna ett $12 000 Team PokerNews WSOP paket i en exklusiv freeroll. Utöver detta så kan du ta del av vår bonus på 999 % upp till otroliga $999!

Wingows Poker och PokerNews är glada över att kunna bjuda in dig till Wingows Pokers $12 000 Team PokerNews WSOP freeroll som går av stapeln söndagen den 13 maj klockan 20:00. Paketet innefattar inköp i WSOPs huvudtävling á $10 000 samt $2 000 för att täcka resa och boende under din vistelse i Las Vegas.

Att kvalificera sig är enkelt, de enda du behöver att göra är att ladda ner Wingows Pokers mjukvara genom PokerNews och därefter registrera ett konto. När detta är gjort så behöver du spela ihop 200 Wingows Poker poäng före den 12 maj. Alla spelare som uppfyllt dessa krav kommer strax efter att registreringsperioden upphört att kunna registrera sig till denna freeroll. Strukturen för denna freeroll kan inte bli bättre, alla spelare startar med 5000 marker och blind nivåerna höjs var 15:e minut. Har du redan skapat ett konto hos Wingows Poker genom PokerNews? Oroa dig då inte, så länge du spelar ihop de antal poäng som krävs så kan även du delta i denna freeroll.

Som om inte detta vore nog, vi erbjuder nu också en exklusiv bonus till alla nya spelare som registrerar sig via PokerNews. Allt du behöver göra är att använda dig av bonuskoden pnews när du skapar digg konto och Wingows kommer då att erbjuda dig otroliga 999 % upp till $999 i insättningsbonus vid din första insättning. För varje 125 inspelade poäng så erhåller du $5 av dina bonuspengar. Bäst av allt är att bonusen aldrig upphör, så du har ingen utsatt tid du måste uppfylla för att uppnå denna bonus.

För att läsa mer om denna och alla våra andra freeroll turneringar, besök då vår freeroll sida. Vem vet, kanske blir det just du som får åka till årets WSOP, som medlem i Team PokerNews.

[I]Dagens PokerNews tips: Vad skulle du säga om att få något helt gratis? Registrera dig hos Wingows Poker idag och få $5 i turnerings pengar – inga krav på insättning![/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories