WPTE öppnar egen poker site

WPTE öppnar egen poker site 0001

World Poker Tour Enterprises Inc, ägare av det allt så populära varumärket och pokertouren WPT har nyligen meddelat att man skrivit på ett 3-års kontrakt med CryptoLogic Inc. Detta avtal betyder att Cryptologic kommer att förse WPTE med en mjukvara för deras nya poker plattform som planeras att öppna dörrarna någon gång under juni månad.

Detta nya pokerrum med WPT-tema kommer att marknadsföra av naturliga själv via WPTEs hemsida. Men på grund av UIGEA (anti gaming act) i USA så kommer man inte från WPTE att acceptera att amerikanska spelare spelar om riktiga pengar hos dem. Lanseringen av detta pokerrum kommer att öka populariteten för WPT ytterligare och utifall man nu väljer att ta tillbaka denna lag, som förhindrar amerikaner från att spela poker online, så kommer företaget i så fall få en stabil grund att stå på inom denna online spelindustri.

"Likviditet är en stor faktor inom denna verksamhet," sa Steven Lipscomb, President, grundare och VD för WPTE. "Detta avtal gör det möjligt för oss att redan från dag ett kunna erbjuda ett stort utbud av både cash och turneringsspel till våra spelare, på en bevisat stabil och säker plattform. Vi kommer att lansera ett pokerrum som följer WPT´s tema och vår strävan är att göra rummet unikt för WPT. Vi kommer även att arbeta intensivt med WagerLogic i syfte att implementera ytterligare WPT funktioner som kommer att utmärka oss ytterligare och på så sätt skilja vår produkt från våra konkurrenter. Och att samtidigt ge våra kunder den bästa tänkbara upplevelsen man kan få inom online poker."

Detta 3-åriga avtal sträcker sig fram till slutet av juni, år 2010. Under denna tid så kommer WagerLogic att förse WPTE´s pokerrum med in/uttags möjligheter samt stå för kundtjänst till alla spelare. Dessutom så får WPTE möjligheten att ansluta sig till andra CryptoLogic/WagerLogic spel så som online blackjack och roulette.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories